- 38,106
- 10,568
- 113
Gönder gelsin 😁Daha hedefe varamadık![]()
Gönder gelsin 😁Daha hedefe varamadık![]()
Güzel say ödülden mahrum kalma önüne gelene dilenci diyen dilenci yıldırımO kadar değil
Sen only neden denemıyon tam senlıkDaha hedefe varamadık![]()
Ne ödülü ya senin olsun hepsiGüzel say ödülden mahrum kalma önüne gelene dilenci diyen dilenci yıldırım
60k kazandım ama hobi olarak roll takip ediyorum. Ödülümü verin.60 k kazanan adama bak rol de sayı sayiyory
Bi acamadin gitti şu dostlara Özel olan rolü kankaSana da bi güzellik yapamadım bi roll açacam dostlara özel sadece
Ya biliyoruz bu kim 30 k basmak kim yaOnuda milletin yazdığından kopyalıyor onu da düzgün yapmıyor 😂
Son 1 kDaha hedefe varamadık![]()
Ne ödülü kafanız mı güzel istesenizde almam60k kazandım ama hobi olarak roll takip ediyorum. Ödülümü verin.
Resim atıp şakasına yorum yapanları moda bildiriyor kendini kurnaz sanıyor dallamaGüzel say ödülden mahrum kalma önüne gelene dilenci diyen dilenci yıldırım
Harbiden öyle yaYa biliyoruz bu kim 30 k basmak kim ya
Geçen de biri 650 k kazandım diyordu sabahına deneme bonusu konusunda geziyordu60k kazandım ama hobi olarak roll takip ediyorum. Ödülümü verin.
Ya ben yapsam derim zaten bundan da zevk alırım ama ben değilimResim atıp şakasına yorum yapanları moda bildiriyor kendini kurnaz sanıyor dallama
Gördüm onu parayı yemiş tekrar slottaGeçen de biri 650 k kazandım diyordu sabahına deneme bonusu konusunda geziyordu
Batikti dostta kazanirsa dener o bu aksamSen only neden denemıyon tam senlık
Konuda senden başka bı tane şikayet edecek adam yoktuYa ben yapsam derim zaten bundan da zevk alırım ama ben değilim
Mason55 bana 46 tane multimden 27k çektim diyor. Tamam sensin dedim 😂😂Geçen de biri 650 k kazandım diyordu sabahına deneme bonusu konusunda geziyordu
Normalde ben ediyorum zaten böyle şeyleri de 2 3 gündür bıraktımKonuda senden başka bı tane şikayet edecek adam yoktu
He o şizofrenin teki o herifMason55 bana 46 tane multimden 27k çektim diyor. Tamam sensin dedim 😂😂