- 3,327
- 1,754
- 113
Betcolad sıkkıntılıymış uzun sürebilirSonuçlanmadi
Betcolad sıkkıntılıymış uzun sürebilirSonuçlanmadi
Liste miste yok parayı çekip.arkadasa geri atacağım. Kusura bakmayınGelsin 2. Adim listedekiler uyumaya basladi
Peki kolay gelsin uzuldum barismamanizaListe miste yok parayı çekip.arkadasa geri atacağım. Kusura bakmayın
Noldu hocam bir kişi yüzünden ne alakaListe miste yok parayı çekip.arkadasa geri atacağım. Kusura bakmayın
Tmm dur cagirayim ekibiTamam dostlar kusura bakmayın bir an benim de moralim bozuldu
Sıkıntı yok hallettik
Rolling devam ...
Sorunu çözdüyseniz o yeter dost aranizda küslük olmasınTamam dostlar kusura bakmayın bir an benim de moralim bozuldu
Sıkıntı yok hallettik
Rolling devam ...
Betcoda guncelleme var
10k fazla 5k yeterli bence güzelim parayı sıfırlama bence
Geldim bol şans
Malesef tum betco bitmis
Bakarız ona dost içimize sinen maç bulamazsak 10k olmasını şart saymayız10k fazla 5k yeterli bence güzelim parayı sıfırlama bence
GüzelTamam dostlar kusura bakmayın bir an benim de moralim bozuldu
Sıkıntı yok hallettik
Rolling devam ...
Devamm
Malesef altyapısal bir durum. Kendileri bizim sponsr olduğumuzdan beri 3 gecedir güncelleme yapıyor, tamamen bizim şanssızlığımız.Sonuçlanmadi
Hiç güven vermiyorsunuz umarım hızlı kaybolmazsınız piyasadanMalesef altyapısal bir durum. Kendileri bizim sponsr olduğumuzdan beri 3 gecedir güncelleme yapıyor, tamamen bizim şanssızlığımız.
Ancak gerekli yerler ile iletişime geçip sürecin hızlandırılması için ne gerekiyorsa yapılacağından emin olabilirsiniz