- 6,515
- 1,955
- 113
Yok be Muro kavga deil.arkadasimiz biriyle karıştırdı beni heralde onu dedim😉😀Neden kavga var burda kızlar sakinnn
Yok be Muro kavga deil.arkadasimiz biriyle karıştırdı beni heralde onu dedim😉😀Neden kavga var burda kızlar sakinnn
Çinliler yine yatirdiBasket yapamıyorsa tesisten alırız sıkıntı yok dostlar
Ne demişler gelinim sana dedim kızım sen anlaKim kavga ediyor yine
Hangi tesis reis. Metin Oktay tesislerinden alalımBasket yaramıyorsa tesisten alırız sıkıntı yok dostlar
Tesis ne be ahahaBasket yaramıyorsa tesisten alırız sıkıntı yok dostlar
Basket yarar da gidip şirket maçına 4 k atarsanBasket yaramıyorsa tesisten alırız sıkıntı yok dostlar
Ekip hırs yapmış kanka çabuk kupon at hahahahahBasket yaramıyorsa tesisten alırız sıkıntı yok dostlar
anlık bildiri mi gidio vay anasını reis beBasket yarar da gidip şirket maçına 4 k atarsanadamların işine gelir kenardan söylüyorlar atmayın diye
Gelin ile kızın arasındaki yaş farkı 10 yıl sonra kaç olurNe demişler gelinim sana dedim kızım sen anla
niye reis üzdün biziiiGüzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()
Geldiğinde paylaşGüzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()
Yüzde 90 olunca at nolurGüzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()
Bol şanslar dostumGüzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()
aynen sıvanmasın burda şimdilikGüzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()
Ya tersine biride 10k bastiysaBasket yarar da gidip şirket maçına 4 k atarsanadamların işine gelir kenardan söylüyorlar atmayın diye
Merak ettik reis at😀Güzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()
Kazandıktan sonra paylaş daha mutlu oluyoruxGüzel bir kupon var paylaşmıyım şimdilik![]()