Yok hocam sıkıntı yok ben arkadaşın listesine laf etmedim sadece bu şekilde senden once başlamışlar takibe felan dediği için acikladimDost 5 kişi seçilecekti @heineken00 yanlış yapmaz
Bu seferlik böyle oldu
Bir dahakine sana da ulaşırız sorun yok
Yok hocam sıkıntı yok ben arkadaşın listesine laf etmedim sadece bu şekilde senden once başlamışlar takibe felan dediği için acikladimDost 5 kişi seçilecekti @heineken00 yanlış yapmaz
Bu seferlik böyle oldu
teşekkür ederim cümlen için.Dost 5 kişi seçilecekti @heineken00 yanlış yapmaz
Bu seferlik böyle oldu
zaten adaletsiz kardeşimSana özelden yazdığım kişininde ilk takip mesajı 3 .sayfada benim adaletsiz gördüğüm buydu sadece
adaletsiz olan noktayı paylaşmanızı rica ediyorumzaten adaletsiz kardeşim![]()
1.kupondan itibaren konudayımadaletsiz olan noktayı paylaşmanızı rica ediyorum
Beni az çok tanıdığını düşünüyorum ben maddiyat konusunda çok laf etmedim kimseye etmemdeDost 5 kişi seçilecekti @heineken00 yanlış yapmaz
Bu seferlik böyle oldu
hatalarını kabul edebilmen de güzel birşey tebrik ederim@zeisy haklıymışsın kusuruma bakma @Faruk653465 senden sonra başlamış roll e gözümden kaçmış sende iban atar mısın bana lütfen hata yapan benim
bu kişilerden önce konuda mısın peki kontrol eder misin rica etsem? ve bu listedekiler kadar aktif misin? rica etsem bakar mısın?1.kupondan itibaren konudayımdaha ne istiyorsun söyle
bu kişilerden önce konuda mısın diyorsun kupon 38geçe paylaşildi sonuçlanmadan şans dileyip takipe aldık iyi adam 3sayi önümüz de başladi diye o liste de biz liste dişi sence mantıklı mıbu kişilerden önce konuda mısın peki kontrol eder misin rica etsem? ve bu listedekiler kadar aktif misin? rica etsem bakar mısın?
Sorun yok dostBeni az çok tanıdığını düşünüyorum ben maddiyat konusunda çok laf etmedim kimseye etmemde
sen allah aşkına artık uzatmasan mı?emin ol adaletli olsaydın ses etmezdim kaç yıldır forumdayım bizde yaptik kaç kere roll
sana hiç yakışmadi valla neyse herkesin gönlüne göre olsun.Sorun yok dost
Listede ki herkes takip etmiş zaten
5 kişi diye sınır koyan benim
Herkesi listeye alması mümkün değildi
Sen listecisin sikintinyok o parayla kazanırsan görürsün beni hocamhata benim olduğu için ceremesini de ben çekicem faruk da benden nasiplenmiş olsun bu sefer @zeisy senin hakkınmış 5. kişi olmak.
açıklama istedin söyledim şimdi de uzatmasan mı diyorsun çok komiksin vallasen allah aşkına artık uzatmasan mı?