bak seni adam yerine koyarak problemin ne olduğunu soruyorum. şu anki tavrın hiç hoş değil. saygı duyuyorum yani sana devamlı burada olan birisin. lütfen problem nedir paylaşır mısınsize bol şans
Sıkıntı yok hocam ben takip etmemissin detiğin icin yazip attım@zeisy sende iban at dostum ben kendi paramdan atacağım sana
bana at dost
güzel kardeşim takip etmedin demedim yanlış anlaşılma olmasın bol şans demişsin sonra iki sayfa takipte sen yoksun 3. sayfada başlıorsun . şimdi bu şekilde başkası olsa empati yapar mısın n asıl olmasını isterdin?Sıkıntı yok hocam ben takip etmemissin detiğin icin yazip attım
sağol ya adam yerine koydugun için koymasan çok üzülcekimbak seni adam yerine koyarak problemin ne olduğunu soruyorum. şu anki tavrın hiç hoş değil. saygı duyuyorum yani sana devamlı burada olan birisin. lütfen problem nedir paylaşır mısın
Sana özelden yazdığım kişininde ilk takip mesajı 3 .sayfada benim adaletsiz gördüğüm buydu sadecegüzel kardeşim takip etmedin demedim yanlış anlaşılma olmasın bol şans demişsin sonra iki sayfa takipte sen yoksun 3. sayfada başlıorsun . şimdi bu şekilde başkası olsa empati yapar mısın n asıl olmasını isterdin?
Kesene bereket @Mamoste Ödül kazananlar tebriklerÇok teşekkür ederim emeğine sağlık
Dost 5 kişi seçilecekti @heineken00 yanlış yapmazSana özelden yazdığım kişininde ilk takip mesajı 3 .sayfada benim adaletsiz gördüğüm buydu sadece