- 8,011
- 3,956
- 113
dostum sana özellikle baktım @Tepee00 senden önce başlamış takibe ve devam etmiş sonuna kadar sen ondan sonra başlamışsın
dostum sana özellikle baktım @Tepee00 senden önce başlamış takibe ve devam etmiş sonuna kadar sen ondan sonra başlamışsın
dağıtımı hallederim ben. senin için sıkıntı yoksaTamamdır teşekkür ederim
Saol dost en basdan beri burdydimdostum sana özellikle baktım @Tepee00 senden önce başlamış takibe ve devam etmiş sonuna kadar sen ondan sonra başlamışsın
Eyvallah ben de onu rica edecektimdağıtımı hallederim ben. senin için sıkıntı yoksa
sen inşallah tahmin ettiğim kişi değilsindir.Saol dost en basdan beri burdydim
Kesene bereket mamo bizde bi rol açalım adımsız başarırsak devam ettiririzEyvallah ben de onu rica edecektim![]()
listeki arkadaşlar bana iban atın dm denEyvallah ben de onu rica edecektim![]()
Kim dost anlamadımsen inşallah tahmin ettiğim kişi değilsindir.
Sıkıntı yok hocam ama benim başlama tarihim 12 43 o saatten once bir iki daha yok listede olan neysedostum sana özellikle baktım @Tepee00 senden önce başlamış takibe ve devam etmiş sonuna kadar sen ondan sonra başlamışsın
valla listede baktım özellikle kontrol ettim hak yememeye özen gösteririmSıkıntı yok hocam ama benim başlama tarihim 12 43 o saatten once bir iki daha yok listede olan neyse
bol şans dilemişsin haklısın ama 2 sayfa tek takip yazın yok bu kişiler takiple başlayıp sonuna kadar takip eden insanlar . cidden sana özellikle baktım zaten listede belirttiğim kişi sendinSıkıntı yok hocam ama benim başlama tarihim 12 43 o saatten once bir iki daha yok listede olan neyse
Açıklama yaptığın için açıklama yapiyorum hocam sıkıntı yok @heineken00
lütfen listedeki problemi söyler misin ? laf atıp gitme dostumarkadaşlar listenin adeletli oldugunu düşünmüyorum şu dakikadan sonra da 1tl para istemem zaten rollde katılmam
herkese hayırlı günler
@zeisy sende iban at dostum ben kendi paramdan atacağım sanaAçıklama yaptığın için açıklama yapiyorum hocam sıkıntı yok @heineken00
size bol şanslütfen listedeki problemi söyler misin ? laf atıp gitme dostum