- 9,579
- 3,886
- 113
Geçtiğimiz gün yaptim ilk ayaktan bumHep istiyon hiç verdigini roll yaptığını görmedik
Geçtiğimiz gün yaptim ilk ayaktan bumHep istiyon hiç verdigini roll yaptığını görmedik
Kesene bereket reis@drogba6 @Mülayim6060 @qguzh4nn0 ödülleriniz gönderildi
Kalan arkadaşlar öğle modasını beklerse sevinirim herkese göndermeye çalışacağım vaktim çok.dar
Kesene bereket yeri dolsun cano@drogba6 @Mülayim6060 @qguzh4nn0 ödülleriniz gönderildi
Kalan arkadaşlar öğle modasını beklerse sevinirim herkese göndermeye çalışacağım vaktim çok.dar
Kesene bereket olsun kolay gelsin. Öğeln molasında iskender çıksın inş@drogba6 @Mülayim6060 @qguzh4nn0 ödülleriniz gönderildi
Kesin çıkar puahahaKesene bereket olsun kolay gelsin. Öğeln molasında iskender çıksın inş![]()
Eyvallah reis dost uygun görmemişse sorun yok
Bizde pideli köfte çıkıyordu bir ara ama köfteli pide gibiKesin çıkar puahaha
Bana da iyi geldi ya ödemeleri yaptım 2 ay arkama bakmam@Redkit1990 bak 3 gündür goruyormusun ,,,,,,pp,, gardaş sayim azaldi.sonra diyorlarki parayi buldu g.tu kalkti yok parayi buldu buralara ugramaz..... felan neyse ya acip film izliyim
ne guzelBana da iyi geldi ya ödemeleri yaptım 2 ay arkama bakmam
Dost simdi musait oldum daParatim yazar mısınız dostlar
Eyvallah kesene bereket ✋Herkesin ödülü gönderilmiştir
Emeğinize sağlık dostlar