- 15,750
- 8,674
- 113
Dünya gözüyle görmeden ölürüz2.02 saat dost 2.22 de gelir çekim bu 22 lanetini aştığımız gün parayla oynıcaz
Dünya gözüyle görmeden ölürüz2.02 saat dost 2.22 de gelir çekim bu 22 lanetini aştığımız gün parayla oynıcaz
Hah patentini aldım smdi 😆😆🤨
Hayat dünyadan ibaret değil dostDünya gözüyle görmeden ölürüz
Ahirette de devam mıHayat dünyadan ibaret değil dost
Enerji kaybolmaz bir yerlerde oynarız kumarımızı yine
Fix 2222222222 alalım enısteHayat dünyadan ibaret değil dost
Enerji kaybolmaz bir yerlerde oynarız kumarımızı yine
Ahiret hikaye dost ahiret falan yok skbldiğin kadar sk milletiAhirette de devam mı
Parliamenti beklerken 2 tabaka tütün bitirdik enişte bol şansFix 2222222222 alalım enıste
beti yukseltcem acıl enısteParliamenti beklerken 2 tabaka tütün bitirdik enişte bol şans
Radikal islamcilar duymasın dostAhiret hikaye dost ahiret falan yok skbldiğin kadar sk milleti
Prenses nazlaniyomu😆beti yukseltcem acıl enıste
Çok araştırdım dost artık ikna oldum enişte kumara 2 saat bu işlere 22 saat ayırır her günRadikal islamcilar duymasın dost
onun ben .... Ahirete kadar Sürmucek ya goster ama elletme Bi domaltırsam o prensesi insan gibi S... cem amaPrenses nazlaniyomu😆
hadi gel özledimonun ben .... Ahirete kadar Sürmucek ya goster ama elletme Bi domaltırsam o prensesi insan gibi S... cem ama![]()
Bizde tam tersi maalesef uyku,kumar😅😅, millet ne sovdu bugün betriyale be,konu hâlâ aktifÇok araştırdım dost artık ikna oldum enişte kumara 2 saat bu işlere 22 saat ayırır her gün
Eline qecmisken bizim içinde basssonun ben .... Ahirete kadar Sürmucek ya goster ama elletme Bi domaltırsam o prensesi insan gibi S... cem ama![]()
Bırak şimdi enişte Mudanya daki yazlığın kapısana prenses konakları yazdırmışsınonun ben .... Ahirete kadar Sürmucek ya goster ama elletme Bi domaltırsam o prensesi insan gibi S... cem ama![]()
yan sekmede ıhlıyor Dost bet yukseltıcez varmı 20 binhadi gel özledim
Tobe est🥺hadi gel özledim
dur be enıste 2 dakka aglayıp para toplucaktıkBırak şimdi enişte Mudanya daki yazlığın kapısana prenses konakları yazdırmışsın