- 22,404
- 11,425
- 113
1k bahsine varmısin@Mamoste kupon tuttu hayırlı olsun kanka 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 838585
1k bahsine varmısin@Mamoste kupon tuttu hayırlı olsun kanka 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 838585
Almanya’nın 13 dk da 19 attığını görüp şunu yazman neyse zaten canım çok sıkkın acil 2 lira bulmam lazım polemik istmiyorum brocan1k bahsine varmısin
Bugünde İsveç bize 4 dj da 20 attı sonuç bunlar grup maçı değil turnuva yeni başladıAlmanya’nın 13 dk da 19 attığını görüp şunu yazman neyse zaten canım çok sıkkın acil 2 lira bulmam lazım polemik istmiyorum brocan
Bol şanslar kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürerSelam dostlar
Birlikte Birlikte kupon yapalım
Seçeceğimiz maçlar min. 1.70 oranlı olsun
✔ Herkesin bir ( 1 ) tahmin hakkı vardır
✔ Ben içlerinden sevdim emojisi atarsam o maçı ekliyorumdur.
✔ 20 kişi maç tahmini yapar ben içlerinden 3 maçı ayıklarım.
✔ 3'lü Kombine Yapıp 5000 TL Basacağım.
✔ Kupon Gelir İse,
✔ O maçlarını Seçtiğim Kişilere de Şans Parası Vereceğim.
✔ Extra Kupon Takibi Yapanlar İçerisinden 2 Kişiye Daha Şans Parası Atılacaktır.
✔ Takibe Göre Özelden Ulaşacağım.
6 dk da 4 atan Almanya.Bugünde İsveç bize 4 dj da 20 attı sonuç bunlar grup maçı değil turnuva yeni başladı
6 dk da 4 atan Almanya.
Çok çok rahat gelecek eleme maçında böyle farklar olmaz sonuçta karşı takım Kıbrıs değilAlmanya çok iyi fakat bir eleme maçı olması sebebiyle bu farkın olacağını sanmıyorum @Mamoste
Ekli dosyayı görüntüle 838499
Zenginiz galiba metom Dm gel bak kazanalım⛏⛏😅😅😅Portekiz in MK ilk çeyrek+4.5 demiştim 2-7 den 17-12 bitmiş
BattıkZenginiz galiba metom Dm gel bak kazanalım⛏⛏😅😅😅
Dedim size6 dk da 4 atan Almanya.
2 da 11 attı kaldı lavuklar istese 40 atar birAlmanya 42
Ne fark etti 99 sayıya ulaşabilecek mi sence var mı ihtimal )Dedim size
Bir arkadaş +30 Portekiz önermişti mantıklıydı2 da 11 attı kaldı lavuklar istese 40 atar bir
Periyot ama 15 dk da 20/1 üçlük olunca böyle oluyor işt e
Yapacak bir şey yok ama bu kamillwrBir arkadaş +30 Portekiz önermişti mantıklıydı