http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mama Lüks Değil Temel İhtiyaçtır

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,103
2,132
113
Siz hiç açlıkla sınandanız mı? Biz açlıktan ölmek üzere olan canlarla her gün karşılaşıyor ve yetişmekte çok zorlanıyoruz. Twitter'da bolca #mamadakikdvkalksın yorumu yazarak bu çağrımıza destek olur musunuz?

Onlar savunmasız,
Onlar bizler varsak karınlarını doyurabiliyor, barınabiliyorlar, "Beslenme hakkı lüks değil ihtiyaçtır" %18KDV Kaldırılsın.

Türkiye’de tüm gıda ürünlerinde KDV oranı %8. İnek,at,tavuk,balık ve kuş vb hayvan yemlerinin KDV oranı %1 iken, kedi ve köpek mamalarını "lüks tüketim" sayarak %18 KDV tahsil etmek hakkaniyetsiz ve adaletsiz bir tutum. Beslenme hakkı lüks değil, ihtiyaçtır.

Arkadaşlar malum dolar artışından sonra evcil hayvan mamalarında anormal artışlar oldu, bizler sokaktaki canları besliyoruz ve binlerce aktivist artık bu fiyatlarla başedemiyoruz, twitterda bir kampanya başlattık ve hatırı sayılır bir katılım oldu fakat daha fazla desteğe ihtiyacımız var tt olmak ve dikkat çekebilmek için.
#mamadakikdvkalksın tag'ı ile destek olabilirsiniz twitter'da.

Son düzenleme:

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,103
2,132
113
Yat ve gezi teknelerinde %1
Havyarda %8
Prezervatifte %8
Kedi ve köpek mamalarında ise %18 !!!
Hangisi lüks tüketim?

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
Siz hiç açlıkla sınandanız mı? Biz açlıktan ölmek üzere olan canlarla her gün karşılaşıyor ve yetişmekte çok zorlanıyoruz. Twitter'da bolca #mamadakikdvkalksın yorumu yazarak bu çağrımıza destek olur musunuz?

Onlar savunmasız,
Onlar bizler varsak karınlarını doyurabiliyor, barınabiliyorlar, "Beslenme hakkı lüks değil ihtiyaçtır" %18KDV Kaldırılsın.

Türkiye’de tüm gıda ürünlerinde KDV oranı %8. İnek,at,tavuk,balık ve kuş vb hayvan yemlerinin KDV oranı %1 iken, kedi ve köpek mamalarını "lüks tüketim" sayarak %18 KDV tahsil etmek hakkaniyetsiz ve adaletsiz bir tutum. Beslenme hakkı lüks değil, ihtiyaçtır.

Arkadaşlar malum dolar artışından sonra evcil hayvan mamalarında anormal artışlar oldu, bizler sokaktaki canları besliyoruz ve binlerce aktivist artık bu fiyatlarla başedemiyor, twitterda bir kampanya başlattık ve hatırı sayılır bir katılım oldu fakat daha fazla desteğe ihtiyacımız var tt olmak ve dikkat çekebilmek için.
Şimdi balkona gelen Kediye yarım salamı Feda ettik Dost kaptım yine + sevabı yukardan 🙃

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,343
20,715
113

Onlar savunmasız,

Arkadaşlar malum dolar artışından sonra evcil hayvan mamalarında anormal artışlar oldu, bizler sokaktaki canları besliyoruz ve binlerce aktivist artık bu fiyatlarla başedemiyor, twitterda bir kampanya başlattık ve hatırı sayılır bir katılım oldu fakat daha fazla desteğe ihtiyacımız var tt olmak ve dikkat çekebilmek için.
Valla hemen hemen her gün mama alıp marketten eve gidene kadar kedilere veriyorum . Kendi kedim de var. Güzel başlık açmışsın . Etkinlik açarsam bu tag e destek verenler katılabilir diye açacağım

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
Sevmek sevgi farklı birşey insan olmak ap ayrı birşey benimde kediciklerim var her gün elimden geldikçe veriyorum yemeklerini

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
2 tane muhabbet kuşum var, 3 ay önce aldığım yem fiyatları 2ye katlamış.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
Saçmasapan şeyler. Yat olayları, elmas işleri vergi yok ortada m.

mama alınca yüzde 18...

şeytani işler bunlar.

Elmas, pırlanta, yat ve teknede de ÖTV uygulanmıyor. o işe de el atılması lazım. çocuga bi ps4 alsan 40 çeşit vergi var, metresine pırlanta alırsan yok m.

sonra ümmetin aslanıyırz, bilmemnenin torunuyuz cartız curtuz. neyse bunlar hep şeytanın kölelerinin işleri. Aha bu da temsili foto

seytani-en-cok-sevindiren-sey-h1460461242-3ec2ac.jpg