- 7,204
- 9,498
- 113
Bu adamin attığı mesajlaei atmaya ferdinin zekası yetmez enişte güven bana bu adam Türk dil edebiyatı aşığı tasavvuf biliyor, bir efsane 😂Ferdi Kadıoğlu çıkmasın şimdi
Bu adamin attığı mesajlaei atmaya ferdinin zekası yetmez enişte güven bana bu adam Türk dil edebiyatı aşığı tasavvuf biliyor, bir efsane 😂Ferdi Kadıoğlu çıkmasın şimdi
Yok dost en son Arif Efendiydim@Malatyali44 sen hiç işim değiştirdin mi dost forumda
Ferdı sandalyeye cıkıp duruyorduBu adamin attığı mesajlaei atmaya ferdinin zekası yetmez enişte güven bana bu adam Türk dil edebiyatı aşığı tasavvuf biliyor, bir efsane 😂
Gizli bir Ferdi hayranıyım EniştemFerdi Kadıoğlu çıkmasın şimdi
Kumbara bet destek o sitelerde çalışıyor orayı batırdı sonra foruma geldi padişahbette iş buldu orayı da batırdı yine geldi 😂Bu adamin attığı mesajlaei atmaya ferdinin zekası yetmez enişte güven bana bu adam Türk dil edebiyatı aşığı tasavvuf biliyor, bir efsane 😂
Haydaaaa kalıcımıKansız ile makina banlanmis dhdhdhdg
2 olmaz da 3 e cekecez. bir kaç güne 5 k lik sponsorluklar gelecek bir kaç kişiye. Paramiz geliyor bu ay yatırımı bana yapanlar kazandı 😀5 adımı barı 2 adıma cekın
Vurucu online bladerim 😂😂Kansız ile makina banlanmis dhdhdhdg
Ara ara atayım ıbana 50 100 demeden goruntu olsun2 olmaz da 3 e cekecez. bir kaç güne 5 k lik sponsorluklar gelecek bir kaç kişiye. Paramiz geliyor bu ay yatırımı bana yapanlar kazandı 😀
Kalıcı olsa ne olur babannelerinin üstüne hesap açıp gelirlerHaydaaaa kalıcımı
Link var mı kardeşimKansız ile makina banlanmis dhdhdhdg
Kumbaraci Arif Efendiyim. Forumda canli Arif Efendi show açacağım da sonra bir sürü dm gelir diye korkuyorum Enişte.Kumbara bet destek o sitelerde çalışıyor orayı batırdı sonra foruma geldi padişahbette iş buldu orayı da batırdı yine geldi 😂
Bir rivayete göre yönetimden borç alıp vermeyecem demişKelle gıtmıs
At kedilere köpekler e yiyecek aliriz😀Ara ara atayım ıbana 50 100 demeden goruntu olsun
Arif usta sen en son bilyonerden vurup borcu harci kapatmıştın yanlış hatırlamıyorsam uzun bi sürede girmedin sonu yine hüsran miYok dost en son Arif Efendiydim
Şu kayıp bonusunu katla bir an önce hastanedeyim buradaki hemsirelerden başka birşey istiycem yoksaKumbaraci Arif Efendiyim. Forumda canli Arif Efendi show açacağım da sonra bir sürü dm gelir diye korkuyorum Enişte.
Ref link paylaşmak yasak kardeşimLink var mı kardeşim