Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mal Varlığı Beyanı

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,586
113
Arkadaşlar icraa olayı için mal varligi beyanı verilmesi gerekmektedir diyor kağıtta bu mal varlığı beyanıni nereye vericez kaykamamlığami kaldı ki üzerime ait hiçbir mal varlığı yok nasıl yapicam daha önce başına gelen biri yardımcı olabilir mi

heartloock

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,067
549
113
Arkadaşlar icraa olayı için mal varligi beyanı verilmesi gerekmektedir diyor kağıtta bu mal varlığı beyanıni nereye vericez kaykamamlığami kaldı ki üzerime ait hiçbir mal varlığı yok nasıl yapicam daha önce başına gelen biri yardımcı olabilir mi
Dostum Adliyenin veya icra müdürlügüne gidip dilekçe yazacaksın

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Büyükşehir belediyesine veriyordum ben mal beyanını

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
tebligat gelen icra müdürlüğüne gidip mal beyanında bulunucan 7 gündü sanırım süresi hani senden ne alabiliriz ne alamayyız onu öğrenmek istiyor adamlar aslında

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
Senin mal varlığını devlet senden daha iyi biliyor.
Bişey beyan etmene gerek yok

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,586
113
Arkadaşlar biriniz gitmeyin gerek yok biriniz gidin diyorsunuz zorunlu mu gitmek hapis varmış ucunda gitmeyince anlamadım ki

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Yine forumda ki herbokologlar cosmus. Mal beyanı vermemek suçtur hapis cezası bile alabilirsiniz . İcra daireleri ve avukatlar sizi görmezden gelip ceza vermemeleri bu arkadaşın ceza almayacağı anlamına gelmez . Suç suçtur size kullanılan insiyatifi baskalarida alacakmiz gibi sacmalamayin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Yine forumda ki herbokologlar cosmus. Mal beyanı vermemek suçtur hapis cezası bile alabilirsiniz . İcra daireleri ve avukatlar sizi görmezden gelip ceza vermemeleri bu arkadaşın ceza almayacağı anlamına gelmez . Suç suçtur size kullanılan insiyatifi baskalarida alacakmiz gibi sacmalamayin
Zaten öyle TC vatandaşı ise mal beyanı zorunlu

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,586
113
Kağıtta neresi yazmamış arkadaşlar giden arkadaşlar var ise nereye gidiliyor kaymakamlık mi yoksa adliyenin icraa dairesine mi

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,700
3,605
113
E devlete Gib yaz
Hazır beyan sekmesini bul
Beyanname doldur de bu kadar

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
Evine haciz geldimi bende 2 aydır beklyrm icra memurlarını gelsnlerde kurtulim diye iyice tribe soktukar Allah yardmcın olsun seninde

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,341
1,200
113
Arkadaşlar biriniz gitmeyin gerek yok biriniz gidin diyorsunuz zorunlu mu gitmek hapis varmış ucunda gitmeyince anlamadım ki
dostum anlattıgında eksik bişiler var mal beyanı ne için isteniyor ? sana icra kağıdı filan mı geldi ne oldu icra kağıdı geldiyse 7 gun ıcınde cevap vermen lazım yoksa icra işlemleri başlayacak zart zurt mevzusuna gidiyorlar üzerine bişeyin yoksa sıkıntı yok maaş ile calısıyorsan yüzde 25 oranında kesinti oluyor baska da bi durum yok rahat ol

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,586
113
dostum anlattıgında eksik bişiler var mal beyanı ne için isteniyor ? sana icra kağıdı filan mı geldi ne oldu icra kağıdı geldiyse 7 gun ıcınde cevap vermen lazım yoksa icra işlemleri başlayacak zart zurt mevzusuna gidiyorlar üzerine bişeyin yoksa sıkıntı yok maaş ile calısıyorsan yüzde 25 oranında kesinti oluyor baska da bi durum yok rahat ol
İcraaligim dostum ama üzerimde bı mal varlığı yok