- 9,736
- 9,789
- 113
eklemelerı lazım 30-40k bırılerıne 50 ekledıklerını duydum forumda ne kadar dogru bılmıyorum cok tercih ettigim bir site degilAnladım bende orda sağlam bişey bekliyorum son 2 ayda net kayıp 1milyon orda suan
eklemelerı lazım 30-40k bırılerıne 50 ekledıklerını duydum forumda ne kadar dogru bılmıyorum cok tercih ettigim bir site degilAnladım bende orda sağlam bişey bekliyorum son 2 ayda net kayıp 1milyon orda suan
Artık benim de değil ya betco da ilerlicemeklemelerı lazım 30-40k bırılerıne 50 ekledıklerını duydum forumda ne kadar dogru bılmıyorum cok tercih ettigim bir site degil
cok yoktu varsa toplam 10 vardır fazlası yoktur oynamıyorum ordan da ama 250 ekledıler 1x cevrım slotBetgit verdi mi yatirimin var miydi
Bunlara göre betcolar çok iyi eklemiş valla sana betcolar son 1 ay yatırım şartı aradimi yoksa yıl içi genel duruma mi bakiyolarcok yoktu varsa toplam 10 vardır fazlası yoktur oynamıyorum ordan da ama 250 ekledıler 1x cevrım slot
yıl içiBunlara göre betcolar çok iyi eklemiş valla sana betcolar son 1 ay yatırım şartı aradimi yoksa yıl içi genel duruma mi bakiyolar
480k yatırım var 750 freebet + gates of olympus 2 liradan 50 spin eklemişti bana15 dakikada 30k kaybetmıstım burda birkaç ay önce, yatırımda vardı biraz. Hiç yatırım olmayan site dahi 250 tl eklerken bunların utanmazlığına bakın hele. Bu siteyi bir daha savunan görürseniz bu fotoğrafı iletebilirsiniz cimri okul cocukları
Ekli dosyayı görüntüle 841070
Dedigin gibiymis ustaOra da güzel ekliyo diyolar