- 18,947
- 8,033
- 113
Maçı söyle takip edelim totem totem totemçok riskli bir buz hokeyi kuponum var şuan, onu bekliyorum can sıkıntısına açtım
Maçı söyle takip edelim totem totem totemçok riskli bir buz hokeyi kuponum var şuan, onu bekliyorum can sıkıntısına açtım
Canin sıkılıyorsa roll açarız canımMaçı söyle takip edelim totem totem totem
dayak yemek istemiyorsa kaçabilir şahsen alacaklı oldugum şahıs tefeci tokatlayan birisi ama bana yamuk yapamaz eskişehir benim icin ufak bir semt illa denk duserizKesin değilse peşin sevinme
Aç liste alındıCanin sıkılıyorsa roll açarız canım
Aklıma istemsizce @Antep7575 geldidayak yemek istemiyorsa kaçabilir şahsen alacaklı oldugum şahıs tefeci tokatlayan birisi ama bana yamuk yapamaz eskişehir benim icin ufak bir semt illa denk duseriz
Rez alAç liste alındı
Sabah 89 vardı kaybettim 18 kayıp bonusla 830 çektim 500 borcumu ödedim kalan geri kayıp MK böyle işinçok riskli bir buz hokeyi kuponum var şuan, onu bekliyorum can sıkıntısına açtım
Ooo vurguncu fatih hocaMakina ne yapacağını sana mı soracak aslanım
830kyı kaybetmekte zor iş bana versen 3 5 milyon yapıp sana 2 milyon atıp kalan 1 milyonla egtde 5000 betten farmlardım 10 milyon yapardım sonra betgit paramı ödemezdi foruma konu açardım ah ne hayaller ne hayallerSabah 89 vardı kaybettim 18 kayıp bonusla 830 çektim 500 borcumu ödedim kalan geri kayıp MK böyle işin![]()
Bol dansOoo vurguncu fatih hoca![]()
830 TL ne katı830kyı kaybetmekte zor iş bana versen 3 5 milyon yapıp sana 2 milyon atıp kalan 1 milyonla egtde 5000 betten farmlardım 10 milyon yapardım sonra betgit paramı ödemezdi foruma konu açardım ah ne hayaller ne hayaller
Bol şansOne Knoxville ortaya 1.5 üst
toronto 2.5 üst ortaya devre 0-2 toplam 3 goale kaldı mucize kuponum yukarıdakinden acil goal gerek
bin sandım valla830 TL ne katı![]()