- 9,569
- 9,484
- 113
selam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
Doğum günü bonusları mı alacan maaş mıselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
Bol şanslar reisimselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
o gece bu gece dıyıp gene sıfırlndık nolsunselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
Memurmusun senselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
Bende skiş 5-5 reisim tövbe billah toparlanamamselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
@makina123 gene kafan güzel galiba yenimi geldin eveselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
bi arkadaştan alacağım var o gelecekDoğum günü bonusları mı alacan maaş mı
şansın bol olsun herşey berbat
Bol şanslar gardasımselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
hayır ben kendi işim olmadığı sürece hiçbir işte çalışmamMemurmusun sen
dikkatli oyna dostum parasızlık zorBende skiş 5-5 reisim tövbe billah toparlanamam
Acelen neydi Konuyu 14 Mayıs'ta açsaydinselam nisan ayı girdiğinden beri sans yaver gitmiyor inanılmaz, 14 mayıs gecesi çok büyük şeyler deneyeceğim bu sefer başaracağım bir aksilik olmazsa. sizde durumlar nasıl var mı bir şeyler iyi geceler
İdolhayır ben kendi işim olmadığı sürece hiçbir işte çalışmam
Kesin değilse peşin sevinmebi arkadaştan alacağım var o gelecek
Makina ne yapacağını sana mı soracak aslanımAcelen neydi Konuyu 14 Mayıs'ta açsaydin
çok riskli bir buz hokeyi kuponum var şuan, onu bekliyorum can sıkıntısına açtımAcelen neydi Konuyu 14 Mayıs'ta açsaydin
Allah kimseye düşürmesin reisim para yok 1 aydır oynamıyorum reisim borç da olduğu yerde sekiyor :/dikkatli oyna dostum parasızlık zor