- 9,723
- 9,783
- 113
Tabi efenim
vurgun istemiyorum diyorsan kendin bilirsin dost. Bas evi damı kolundaki saati evdeki kitaba kadar bas. GELMEK ZORUNDA GELECEK .Tabi efenim
Sen öyle yaptın herhaldevurgun istemiyorum diyorsan kendin bilirsin dost. Bas evi damı kolundaki saati evdeki kitaba kadar bas. GELMEK ZORUNDA GELECEK .
Ben 31k bastım donumu arıyorum
Oooo may gudnıssssssYalan söylüyor kod kovaliyodu öğlen
evi damı sattım kaybedecek bir şeyim kalmadı bu kupon yatarsa evsizim kardeşYalan söylüyor kod kovaliyodu öğlen
Gel benim kömürlükde yatak yaparım sana orada kalırsınevi damı sattım kaybedecek bir şeyim kalmadı bu kupon yatarsa evsizim kardeş
Hayatı yalan makinası 🤣🤣Yalan söylüyor kod kovaliyodu öğlen
Yattı zaten bizim sebilden soğuk suyun benden hadievi damı sattım kaybedecek bir şeyim kalmadı bu kupon yatarsa evsizim kardeş
Didiercim fildişinde iç karışıklık bitti mi ? En son Solomon kalou ile birlikte takiliyordunuzHayatı yalan makinası 🤣🤣
Aydemirin cenazeye geldik Türkiye'ye fildisinde durumlar sakinlestiDidiercim fildişinde iç karışıklık bitti mi ? En son Solomon kalou ile birlikte takiliyordunuz
Yoga emmuna bu ne sert geçiştir la .dAydemirin cenazeye geldik Türkiye'ye fildisinde durumlar sakinlesti
Basen dedin dürttün duşa gidiyorumSende bu kupona 50 k basacak basen var mı
Diğerini söyleyemedim sıkıntıya girmeyelim diye 🤣Basen dedin dürttün duşa gidiyorum
Bol şans inşallah gelecek