- 9,811
- 9,896
- 113
Bunu harbiden kim yaptıysa helal olsun yarıldım biraz önce 😂😂 Kasımpaşa cano işbirliği ile yapılmış olması mümkün gözüküyor akıllı adam yapmaz bu videoyu bir bu eksikti Buda oldu
Bu nedir 😄😄😄Bunu harbiden kim yaptıysa helal olsun yarıldım biraz önce 😂😂 Kasımpaşa cano işbirliği ile yapılmış olması mümkün gözüküyor akıllı adam yapmaz bu videoyu bir bu eksikti Buda oldu
Ne biliyim biri paylaşmış forumda kafayı yiyecemBu nedir 😄😄😄
Meşhur olmuşsun kralBunu harbiden kim yaptıysa helal olsun yarıldım biraz önce 😂😂 Kasımpaşa cano işbirliği ile yapılmış olması mümkün gözüküyor akıllı adam yapmaz bu videoyu bir bu eksikti Buda oldu
Kasımpaşali sen misinSen otistik birisin kendinde yapmış olabilirsin. İşim gücüm yok senin gibi turşu bidonu için video yapacam he
Sen nedion kral kahve içerken gördün gülmekten püskürttüm hali mahvoldu🤣🤣🤣Son 4 yıldır ilk defa bu kadar güldüm
Yemin ederim çığlık attım mutfakta. Totem dansçıları videosu apayrı bir şaheserSen nedion kral kahve içerken gördün gülmekten püskürttüm hali mahvoldu🤣🤣🤣
Hala gülme krizinden yazamiomYemin ederim çığlık attım mutfakta. Totem dansçıları videosu apayrı bir şaheser
Büyü gibi izledikçe izleyesi gelio insanınHala gülme krizinden yazamiom
Bunu kim yaptı bilmiyorum ama fena hâlde kafayı bozmuş makina ile ahahaahaHatun bana diyor sen manyakmisin gülüyorsun dedim videoda popomuzu çelik tencere ile kapadık dediği an koptum🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bunlar ne mk hahahahaaha okey oynuyorum foruma giremedim sabahtan beridir gülmekten çayı püskürttüm@makina123 nerdesin kankam
🤣🤣🤣Bunlar ne mk hahahahaaha okey oynuyorum foruma giremedim sabahtan beridir gülmekten çayı püskürttüm