Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Üzgün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Bonus kovala. 200'ün 500 olur 500'ün 1k yeniden dirilirsin nasipte varsa. Yoksa o da gider.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Selam bugun cebımde tam 1200 tl para vardı, 200 bıraktım 1kyı birkaç sitede parça parça çekımler ıle slot oynayarak 10k yaptim, ardından baremı bıraz yükselttım gorabetten falan cekımler yaptım kasam 58k oldu bu meblagdan 8k kendıme ayırdım kalan 50yi altın yapıp aileme verdım. Aynı evde yaşamıyoruz ayrıldım evden bır süre önce, verme sebebım bıraz detaylı aileme borcum vardı dıyelım ama vermesem de sorun olmazdı öyle bir durum. Kumar ıcın ayırdıgım 8 i yedim simdide geri istesem mı dıye dusunuyorum. Sizce bi 10k isteyeyim mi yoksa sıfırdan tekrar mı yükselmeye çalışayım napsam bilemedım valla
Geri iste

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
192
43
En büyük hatamız bu zaten para geçince elimize biraz kazanınca sağa sola dağıtıyoruz mal gibi sonra b.k gibi ortada kalıyoruz 🤣

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Selam bugun cebımde tam 1200 tl para vardı, 200 bıraktım 1kyı birkaç sitede parça parça çekımler ıle slot oynayarak 10k yaptim, ardından baremı bıraz yükselttım gorabetten falan cekımler yaptım kasam 58k oldu bu meblagdan 8k kendıme ayırdım kalan 50yi altın yapıp aileme verdım. Aynı evde yaşamıyoruz ayrıldım evden bır süre önce, verme sebebım bıraz detaylı aileme borcum vardı dıyelım ama vermesem de sorun olmazdı öyle bir durum. Kumar ıcın ayırdıgım 8 i yedim simdide geri istesem mı dıye dusunuyorum. Sizce bi 10k isteyeyim mi yoksa sıfırdan tekrar mı yükselmeye çalışayım napsam bilemedım valla
Verdigin altınları iste, 2 kati olarak geri vereceğim de baska türlü vermeyebilirler.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
mantıklı ol mantıklı düşün o parayı iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...