- 18,715
- 11,009
- 113
Brooklyn. Maçı nolur kim kazanırasıl bomba baslıyo.utah en sevmediğim takımlardan biri en korktuğum maç bu kuponda, New Orleans geçen ayki ivmesini kaybetti evinde yine durdurulamaz ama utah 10 fark yemez gibi bakalım
Brooklyn. Maçı nolur kim kazanırasıl bomba baslıyo.utah en sevmediğim takımlardan biri en korktuğum maç bu kuponda, New Orleans geçen ayki ivmesini kaybetti evinde yine durdurulamaz ama utah 10 fark yemez gibi bakalım
Brooklyn gerçekten çok kötü newyork evinde olsa kesin kazanır derdim ama ev çok süre yiyor hücumlarda ben olsam toplam alt alırdım baremler kaç bilmiyorum ama 230 falan çıkmayabilirBrooklyn. Maçı nolur kim kazanır
Brooklyn bir şekilde alsın. OynadımBrooklyn gerçekten çok kötü newyork evinde olsa kesin kazanır derdim ama ev çok süre yiyor hücumlarda ben olsam toplam alt alırdım baremler kaç bilmiyorum ama 230 falan çıkmayabilir
denverin 127 atması mucize olur bu saatten sonra. uzarsa belkiBirden coştu devre bitimi
3.per şimdi başladıBirden coştu devre bitimi
An itibariyle 8 dk da 15 katkı verdi bedava orandi yeminle sakatlanmazsa ilk yarıdan won olurBu mccoluma Total 27.5 üst açmışlar aşırı az barem para olsa kasa atılırdı
Portlandda oynadığı dönemler hiç sevmezdim hala sevmiyorum bu elemanı çok kuponumu yatırdıAn itibariyle 8 dk da 15 katkı verdi bedava orandi yeminle sakatlanmazsa ilk yarıdan won olur
Çok istikrarsız birisi normal oyununu sürdürse çok başka yerlerde olurduPortlandda oynadığı dönemler hiç sevmezdim hala sevmiyorum bu elemanı çok kuponumu yatırdı
denver uçmuş lan 6dk 25 sayi barem 121Çok istikrarsız birisi normal oyununu sürdürse çok başka yerlerde olurdu
29-2831-25
Haydi Utah
duracak bir yerdeDenver coştu