- 28,222
- 17,055
- 113
Senin Iban sıkıntılıdır aq sen kimseye para atmaKul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
dipnot: yüz yirmi üç değil, bir iki üç
Senin Iban sıkıntılıdır aq sen kimseye para atmaKul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
Makina dağıtımı özelden yapar dost şimdi hakkını yemim adamın o konuda 😄Valla adam bete 200 500 den farm yapiyor sözde 100 dağıtım hiç olmadı yakışmadı makinaya hocam
Senin sirtin yere gelmez o zman biz fakirler ne yapalım peki hocam onuda sole bariMakina dağıtımı özelden yapar dost şimdi hakkını yemim adamın o konuda 😄
Sabretmek lazım dostSenin sirtin yere gelmez o zman biz fakirler ne yapalım peki hocam onuda sole bari
Lan makina yine dalyapraklık peşindesin dedin ki makina koyalım kullanıcı adı alınmıştır belki diye unutmamak için 123 koydun geçtinKul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
gönder adamın parasını @makina123Lan makina yine dalyapraklık peşindesin dedin ki makina koyalım kullanıcı adı alınmıştır belki diye unutmamak için 123 koydun geçtin
Okul numarasıKimse bilememiş gece uyuyakalmışım şimdi uyandım beyler yok mu 100 tl isteyen
Nerden bilecek millet ipucu ver ,😁Kul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
Birden 3 ebdogru kazannc artmasiKul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
Bence hiç vermeKul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
sen makinasın 123 de senin seri numaran dostum şimdi ver 100 tl miKul adımdaki 123 ün ne anlama geldiğini bilen ilk kişiye 100 tl havale ödül
ya da makinanın modeli 123sen makinasın 123 de senin seri numaran dostum şimdi ver 100 tl mi