Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Sahalara Geri Döndü

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,525
9,405
113
Slm, çok uzun zaman oldu konu açmayalı. Bende hyper x cloud 3 kablosuz kulaklık var uzun zamandir kullanıyorum problemsız.
Dün sağdaki tekerlekten sesi kısarken bir cızırtı geldi ve ses biraz daha sola baskın gelmeye başladı. Sağ taraftanda net şekilde geliyor ancak eşit değil de soldan bir tık fazla ses geliyormuş gibi. Bunun çözümünü bılen varmi pahalı güncel 5-8 arası değişiyor fiyat tekrar almam alırsam başka alirim zaten.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,635
6,440
113
Slm, çok uzun zaman oldu konu açmayalı. Bende hyper x cloud 3 kablosuz kulaklık var uzun zamandir kullanıyorum problemsız.
Dün sağdaki tekerlekten sesi kısarken bir cızırtı geldi ve ses biraz daha sola baskın gelmeye başladı. Sağ taraftanda net şekilde geliyor ancak eşit değil de soldan bir tık fazla ses geliyormuş gibi. Bunun çözümünü bılen varmi pahalı güncel 5-8 arası değişiyor fiyat tekrar almam alırsam başka alirim zaten.
E iyiymiş aslında senin konu açmaman, bence istikrarını bozma.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,224
23,586
113
Allah adına Sen nerede oturuyorsun bak yarın Bakırköy'e gidiyorum hastaneye Amet'eme Gel seni de götüreyim yanımda çok güzel Psikologlar var

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Arasına para sıkışmış. Başlığa bak konuya bak 😄

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113
vallahi dost markayı bi batırıyorsun bi tekrardan yükseltiyorsun D:
hoşgeldin

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Forumda böyle saçma konular açan çok . Her zaman derim milleti kendinize güldürecek konular açmayın diye. Ama korkuyorum bir gün bende saçma sapan konu açarım millet güler diye çok şükür dikkat ediyorum bu duruma. Bir gün böyle konular açarsam bilin ki kafayı bozmuş delirmiş ve şizofreni olmuşumdur😁

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
2,178
113
Forumda böyle saçma konular açan çok . Her zaman derim milleti kendinize güldürecek konular açmayın diye. Ama korkuyorum bir gün bende saçma sapan konu açarım millet güler diye çok şükür dikkat ediyorum bu duruma. Bir gün böyle konular açarsam bilin ki kafayı bozmuş delirmiş ve şizofreni olmuşumdur😁
normal insan böyle konular açmaz merak etme

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Makina senin mk seviliyorsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,525
9,405
113
konumu begenmediysen yazmayabilirsin bırader zorla gel oku dıyen yok saçma dediğin konuya da 3 sayfa yazı yazman kimin daha büyük şizofreni olduğunu kanıtlıyor bir daha konularımda görmeyeyim seni

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
konumu begenmediysen yazmayabilirsin bırader zorla gel oku dıyen yok saçma dediğin konuya da 3 sayfa yazı yazman kimin daha büyük şizofreni olduğunu kanıtlıyor bir daha konularımda görmeyeyim seni
Peki 😆

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,525
9,405
113
Makina senin mk seviliyorsun
Ben süresiz yemeden önce bir kışı bir konuda senin fanınım bilmem ne yazmisti beni seven tam sever sevmeyen de çok maalesef fakat kaale almamak lazim ban yiyoruz sonra. Geçenlerde bi zımbırtı bana salliyordu haddi bildirildi yine de kolay kolay cevap vermem herkese

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Ben süresiz yemeden önce bir kışı bir konuda senin fanınım bilmem ne yazmisti beni seven tam sever sevmeyen de çok maalesef fakat kaale almamak lazim ban yiyoruz sonra. Geçenlerde bi zımbırtı bana salliyordu haddi bildirildi yine de kolay kolay cevap vermem herkese
Takılma bak dalgana nasıl mutlu oluyorsan o şekil davran