http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 / Portekizli Hatun Hk.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,835
9,908
113
Birkaç ay önce muhabbeti dönmüştü bunun 5 dolar steam olayı falan fistan. kadın evli çıktı beyler instasını falan buldum cok uzgunum ağlayacam aslında 1 saat önce daha üzgündüm biri evi sattım basacam konusu acmıs onun gazına unuttum olayı düşünceleriniz nelerdir peşinden gitmeye değer mi ? Anlık kaybım 5 usd

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,901
6,068
113
5 dolarla kurtulmuşsun şükür namazı kıl.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,919
3,877
113
Birkaç ay önce muhabbeti dönmüştü bunun 5 dolar steam olayı falan fistan. kadın evli çıktı beyler instasını falan buldum cok uzgunum ağlayacam aslında 1 saat önce daha üzgündüm biri evi sattım basacam konusu acmıs onun gazına unuttum olayı düşünceleriniz nelerdir peşinden gitmeye değer mi ? Anlık kaybım 5 usd
Ya makina kimin peşinden gidicen birader , peşinden gittiğin herşey peşin peşin bozar . Unutma

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,835
9,908
113
Ya makina kimin peşinden gidicen birader , peşinden gittiğin herşey peşin peşin bozar . Unutma
evin parasını kendin oynama kaybedersin 2 buz hokeyi vereyim yarına, evde kalan giden halı tencere ne varsa onları da sat topluca bas bana da bi 5 10 yollarsın artık

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,919
3,877
113
evin parasını kendin oynama kaybedersin 2 buz hokeyi vereyim yarına, evde kalan giden halı tencere ne varsa onları da sat topluca bas bana da bi 5 10 yollarsın artık
Kanka Valla Hi ev satıldı, evden de kuruş kalmadı. Bi araba aldım, 1999 model Kango çekme Belgeli Şase okunmuyor diye muayeneden geçmedi şimdi onunla uğraşıyorum

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,919
3,877
113
Makine sen kendini dışlat ciğerim. Senin kayıplar sende akıl bırakmamış .

@Shellac modum herkesu yavas yavas kaybediyoruz. Bu konuda kendini yitirdi :D