- 34,005
- 9,136
- 113
napalımDaha önce çekimlerimin olduğu bir site idi bu miktarları ödüyordu öderler de selfie atmak lazım
napalımDaha önce çekimlerimin olduğu bir site idi bu miktarları ödüyordu öderler de selfie atmak lazım
reis nasıl olacak?Daha önce çekimlerimin olduğu bir site idi bu miktarları ödüyordu öderler de selfie atmak lazım
Ödül iptalreis nasıl olacak?
HaydaBen alırım parayı selfie Atacam da biraz sürecek gibi durun bakalım atalım ikametgah selfie
Hayır 3 kisiye 500 atılacak bu konu açık kalacak muhtemelen bugün birkaç saat içinde onaylarlar çekerim kesinlikle takipçilerin hakkı gönderilecekÖdül iptal
Kesene bereket ☺☺Hayır 3 kisiye 500 atılacak bu konu açık kalacak muhtemelen bugün birkaç saat içinde onaylarlar çekerim kesinlikle takipçilerin hakkı gönderilecek
Reis arkadaşın listesinde biz yokuz sağlık olsun önemli olan artıda kapatman Kazancın daim olsun.. kesene bereketHayır 3 kisiye 500 atılacak bu konu açık kalacak muhtemelen bugün birkaç saat içinde onaylarlar çekerim kesinlikle takipçilerin hakkı gönderilecek
kesene bereket reisHayır 3 kisiye 500 atılacak bu konu açık kalacak muhtemelen bugün birkaç saat içinde onaylarlar çekerim kesinlikle takipçilerin hakkı gönderilecek
Bisey kazanamadık dost 1 k 4 oldu öğlen 3 ten beri bi kupon tutuyor diğeri yatıyor kar çok olsa 5 6 kisiye atacaktik yükselemedikReis arkadaşın listesinde biz yokuz sağlık olsun önemli olan artıda kapatman Kazancın daim olsun.. kesene bereket
Hayırlı geceler
En başından beri takip eden biri olarak biliyorum reis sıkıntı yok Kazancın daim olsunBisey kazanamadık dost 1 k 4 oldu öğlen 3 ten beri bi kupon tutuyor diğeri yatıyor kar çok olsa 5 6 kisiye atacaktik yükselemedik
Birader Bakacaz ona ikametgah alamıyorum 2 saattir e devlet eski numarada kalmış böyle saçmalık olamaz@makina123 Aga ara ara yorumlaşmalara baktım da hyper ve süper Mario da bence ödül haketmiş, konunun en başında da takipçilerin tamamı ödül alacak demişsin, adamlar saatlerdir seni takip ediyor, bence hiç değilse o ikisine de iki yüz ellişer versen onları da mutlu etmiş olursun, çünkü sen kendin kar etmek için değil bu konuyu dağıtım için açmışsın konunun başında da belirtmişsin, naçizane fikrim, şansın bol olsun.
Olacak iş değil aksiliğe bak hay Allah.Birader Bakacaz ona ikametgah alamıyorum 2 saattir e devlet eski numarada kalmış böyle saçmalık olamaz
Edevlete İnternet bankacılığı ve mobil imza ilede giriş yapabilirsin reisBirader Bakacaz ona ikametgah alamıyorum 2 saattir e devlet eski numarada kalmış böyle saçmalık olamaz