Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 | Kasa 500 Hedef 5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bughays97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,381
221
63
Bu grup böyle doğrulama işlemi çok yapıyo

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
2,746
113
Hayır 3 kisiye 500 atılacak bu konu açık kalacak muhtemelen bugün birkaç saat içinde onaylarlar çekerim kesinlikle takipçilerin hakkı gönderilecek
Reis arkadaşın listesinde biz yokuz sağlık olsun önemli olan artıda kapatman Kazancın daim olsun.. kesene bereket
Hayırlı geceler

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,202
6,894
113
@makina123 Aga ara ara yorumlaşmalara baktım da hyper ve süper Mario da bence ödül haketmiş, konunun en başında da takipçilerin tamamı ödül alacak demişsin, adamlar saatlerdir seni takip ediyor, bence hiç değilse o ikisine de iki yüz ellişer versen onları da mutlu etmiş olursun, çünkü sen kendin kar etmek için değil bu konuyu dağıtım için açmışsın konunun başında da belirtmişsin, naçizane fikrim, şansın bol olsun.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,737
9,789
113
@makina123 Aga ara ara yorumlaşmalara baktım da hyper ve süper Mario da bence ödül haketmiş, konunun en başında da takipçilerin tamamı ödül alacak demişsin, adamlar saatlerdir seni takip ediyor, bence hiç değilse o ikisine de iki yüz ellişer versen onları da mutlu etmiş olursun, çünkü sen kendin kar etmek için değil bu konuyu dağıtım için açmışsın konunun başında da belirtmişsin, naçizane fikrim, şansın bol olsun.
Birader Bakacaz ona ikametgah alamıyorum 2 saattir e devlet eski numarada kalmış böyle saçmalık olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...