- 43,424
- 7,839
- 113
kesene bereket reisim7 yaparsak arkadaşın dediği gibi 3 bini, 2 bini dağıtım takipçi 4 arkadaşa 500 göndereceğim sonradan gelen olursa duruma bağlı atarız 100 200
kesene bereket reisim7 yaparsak arkadaşın dediği gibi 3 bini, 2 bini dağıtım takipçi 4 arkadaşa 500 göndereceğim sonradan gelen olursa duruma bağlı atarız 100 200
ben 🙃7 yaparsak arkadaşın dediği gibi 3 bini, 2 bini dağıtım takipçi 4 arkadaşa 500 göndereceğim sonradan gelen olursa duruma bağlı atarız 100 200
Bol sans kral rastgeleSlm uzun zamandır roll acmiyorum en son 3 adım 1k ile baslayıp 7.5la bitirip dagıtmıstık bugun kasa daha ufak bakalım nasip 3 adımdan sonra başarılı gidersek böleriz kasayı bu konudan herkes nasibini alacak yüzde 100 cevrimli cevrimsiz bonus veren site varsa söyleyin oraya atayim
Kazancın daim olsun reis7 yaparsak arkadaşın dediği gibi 3 bini, 2 bini dağıtım takipçi 4 arkadaşa 500 göndereceğim sonradan gelen olursa duruma bağlı atarız 100 200
verta da vardıVarmı 3 e 3 bonus veren site falan benim sitelerden çekim yaptım vermiyorlar bonus 24 saat çekim diyorlar
Hiç bilmiyorum bi araştıralımVarmı 3 e 3 bonus veren site falan benim sitelerden çekim yaptım vermiyorlar bonus 24 saat çekim diyorlar
verta da olması lazım doğruVarmı 3 e 3 bonus veren site falan benim sitelerden çekim yaptım vermiyorlar bonus 24 saat çekim diyorlar
orada gördüm sanki ama bi bakın istersenizverta da olması lazım doğru
tmmdır reis bekliyoruzYüzde 30 alacam 900 tl ama bonus kaybı durumunda ana para çevir çek yatırıp geliyorum
BelliyoruzYüzde 30 alacam 900 tl ama bonus kaybı durumunda ana para çevir çek yatırıp geliyorum
Hangi siteYüzde 30 alacam 900 tl ama bonus kaybı durumunda ana para çevir çek yatırıp geliyorum
devammmmm