- 231
- 123
- 43
Sağlik olsun
Herkeste bir kalp var ya seninkisi makinaKim aktif burda bişey soracam kripto ile ilgili
Niye kiHerkeste bir kalp var ya seninkisi makina
Şarkı oNiye ki
Bu tersobetin verdiği 1000 10000 yaptım 1000 Çek diyor ama kripto ile benimde kripto yok başkasınınkine Çeksem olur mu yada nasıl kripto açacamHerkeste bir kalp var ya seninkisi makina
Uğraştırır seni aç belgeleri onayla çek sana şöyle kıyak yapayım benim soğuk cüzdana çek ordan senin başka site hesabına atalım vur bi adım havale çekersinBu tersobetin verdiği 1000 10000 yaptım 1000 Çek diyor ama kripto ile benimde kripto yok başkasınınkine Çeksem olur mu yada nasıl kripto açacam
S
Oluyor mu öyle olursa yapalım boşa gitmesinUğraştırır seni aç belgeleri onayla çek sana şöyle kıyak yapayım benim soğuk cüzdana çek ordan senin başka site hesabına atalım vur bi adım havale çekersin
Tron çekim var mı sitede bak biOluyor mu öyle olursa yapalım boşa gitmesin
Kripto varTron çekim var mı sitede bak bi
Oho sen hepten uzaksın Tron zaten kripto para birimi kripto çekime gel orda bak hangileri var diyeKripto var
Bitcoin litecoin var sadeceOho sen hepten uzaksın Tron zaten kripto para birimi kripto çekime gel orda bak hangileri var diye
Çöp site belli ltc çekBitcoin litecoin var sadece
Cüzdan adresi?Çöp site belli ltc çek