http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 250 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,839
10,728
113
Manifestin etik değerler ile ilgili manifestonu oku orada makinacim arkandayim
umrumda degil şahsen bu ülke için askere bile gitmem yurtdısına gıdecegim en yakın zamanda dayımın yanına daha once git gel yaptım zaten tamamen askerlıkten muaf olabılecegım

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,987
9,617
113
umrumda degil şahsen bu ülke için askere bile gitmem yurtdısına gıdecegim en yakın zamanda dayımın yanına daha once git gel yaptım zaten tamamen askerlıkten muaf olabılecegım
Asker olmanın sıkıntısı yok ta askerlikten sonra asıl sıkıntılar başlıyor ülkede saymaya başlarsak 2 haftamız alır. En iyisi etliye sütlüye karışmamak aksi takdirde yalnızlığın manifestosunu okuruz. Yurt dışı imkanın varsa hiç durma derim ben.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,839
10,728
113
Asker olmanın sıkıntısı yok ta askerlikten sonra asıl sıkıntılar başlıyor ülkede saymaya başlarsak 2 haftamız alır. En iyisi etliye sütlüye karışmamak aksi takdirde yalnızlığın manifestosunu okuruz. Yurt dışı imkanın varsa hiç durma derim ben.
uzaktan akraba bi kız var marsilyada ailem onla evlendirelim gönderelim seni diyor da bilmiyorum yapabilir miyim uzaklarda bir başıma

dipnot: kız benden 3 yaş büyük o da farklı bir etken

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,987
9,617
113
uzaktan akraba bi kız var marsilyada ailem onla evlendirelim gönderelim seni diyor da bilmiyorum yapabilir miyim uzaklarda bir başıma

dipnot: kız benden 3 yaş büyük o da farklı bir etken
Gidersen Fransaya eğer bi tane de bana bul oradan Lille li bile olur.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,839
10,728
113
tecil hakkımda kalmadı bu sene bellı olacak her şey sonumuz iyi gözükmüyor pek

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,839
10,728
113
300 k verilirmi bere makinacim, sen o parayla 500 - 500 egtde neler neler yaparsın ;;:)()
evlendiğim gün kumarla bağım kalmayacak bu forum hesabımın da süresiz kapatılmasını talep edıcem mumkunse baskandan diğer türlü evlılıgım pek uzun surmeyebilir

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
374
63
makina123 oyunu taşıdı ve zaferi aldırdı takım arkadaşlarına bir dünya markası

Ekli dosyayı görüntüle 853529
Ya mobile Legends varken lol ne ya bak delirtme beni bak bak deliriyorum shaco main seni😡😡😡🤬🤬🤬🤬 sil lan oyunu lol oynarken aynı takıma denk geldik feedleyip durdun kuleye öldün bak delleniyorum sırf aynı takıma gelip duruyoruz diye oyunu silip mobile Legends oynamaya başladım bak kelimelere dökemiyorum çıldırıyorum😱😳😡😡😡😡😡😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...