Bol şanslarselam bayspinden şans bonusu aldık 250₺ 10x cevrım 2500 cekım hedefe ulasırsak 2 kisi 250 bende 2 lirayı alır yoluma bakarım
Ekli dosyayı görüntüle 853501
Bol şanslarselam bayspinden şans bonusu aldık 250₺ 10x cevrım 2500 cekım hedefe ulasırsak 2 kisi 250 bende 2 lirayı alır yoluma bakarım
Katılım ve Dağıtım var mı makinacımunutmuşum burayı başlayalım sımdı beyler geç kaldım çunku cok krıtık bır oyundaydım
nerede o eskı vuruslar malatyalı hatırlar mısın bir ara rollunu takip ettigim nadir kişiler arasındaydın fakat ödülümü bir başkasına göndermiştin bir dünya markası yolunda devam etmek varken bu salavat zincirini sen bozdunBitti mi şimdi roll makinacım eski formunu kaybetmişsin yağla biraz dişlilerini paslanmissin. Geçmiş olsun.
themachine kim la ilk defa görüyorum
Makinacim doğru dedin hatırladım, seni hunharca ötekilestirmistim. Vay be ne zalim adammışım ben.nerede o eskı vuruslar malatyalı hatırlar mısın bir ara rollunu takip ettigim nadir kişiler arasındaydın fakat ödülümü bir başkasına göndermiştin bir dünya markası yolunda devam etmek varken bu salavat zincirini sen bozdun
manifest eskişehire geliyormuş bu haftaDağılım varsa dağılabilir miyim.
Milleti ayiktirdim kralım çıkmalarına uzak dursun diye senin gibi makineyi japon cin abd bir araya gelse yapamazthemachine kim la ilk defa görüyorum
Birini bağa virbilet aldim 2 adet
Manifestin etik değerler ile ilgili manifestonu oku orada makinacim arkandayimmanifest eskişehire geliyormuş bu hafta
Bileti satıp parayı katlamaya bak unutma sen kumarda bir markasınbilet aldim 2 adet