- 71,300
- 13,783
- 113
He valla herkese atmaya çalışıyorama öyle geldiğinde rolllu 10-15 kişiye atıyor düşünceli de 50k kazandıktan sonra ahhaha
He valla herkese atmaya çalışıyorama öyle geldiğinde rolllu 10-15 kişiye atıyor düşünceli de 50k kazandıktan sonra ahhaha
Eşref kalitelidir makinam 🙏🏻@esreftek wonnnnnnnnnnnnn ĞŞQWEDÜQWĞÜŞQWĞÜRFŞ
senle 4 kısı 500er sizde
Lan ben gercekten vardim sjsjshs sure skor yazmayinca boyle oluyorBende vardım kanka
Eyw dost kesene bereketsenle 4 kısı 500er sizde
Eyv dost teşekkür ederizsenle 4 kısı 500er sizde
kesene bereket makinasenle 4 kısı 500er sizde
iban at 2100 atiyom atarsin arkadaslaraEyw dost kesene bereket
Odul miktarı dusmesin diye seni es geçtim dost sitelere min 500 yatirim oluyor suan puaha kusura bakmaLan ben gercekten vardim sjsjshs sure skor yazmayinca boyle oluyor
Eyvallah deliiCalypsoyla 5 kisi yapalim
Es gecilcek zaman ddgildi ama canimiz sag olsun be ya. Bol sanslarOdul miktarı dusmesin diye seni es geçtim dost sitelere min 500 yatirim oluyor suan puaha kusura bakma
dm kapalı onun açsınds iban atalımiban at 2100 atiyom atarsin arkadaslara
Kesene bereket versin 🙏🏻🙏🏻iban at 2100 atiyom atarsin arkadaslara
Liste işi zaten sakat iş dost konuda yeni üyeler de yoktu dedim rahat bi liste olur kimse tepki vermez diye puaha telafi ederiz insEs gecilcek zaman ddgildi ama canimiz sag olsun be ya. Bol sanslar
Actim az bekle dost acelen ne puahadm kapalı onun açsınds iban atalım
Kanka yetmiyo kiMakina günde 1 2 k atiyor zaten sana seni etiketlemenin anlami yok bence puaha
hadi üzülme git kokorecını yeKanka yetmiyo ki
Bı kokoreç olmuş 12k 13k bide ben en az 2 tane yerim bı roll daha yap mademhadi üzülme git kokorecını ye