- 47,005
- 13,086
- 113
100
Utah son per harici 3 periyod tada en az 3 4 dakika boş gecti 3 perde de 7 dakika boş gecti utah normalde iyi sayi atar diye aldim o bahsi yaktı bizi iste dostutaha 10 sayı daha atar oynadim dun hangi per bilmem houston macı 3 dk 0 attı bıldıgın 0 son 20 sn 2 lık attı galıba ben kapatmıstım sınırlenıp hatırlamiyorim
max cekım 14 bunla 10k olduk yeterlı bence@makina123 bı adım daha git
1 adim daha git makina diyorsun da sitede max cekim var çok bilmiş kansız kardeş millet burda 2 saattir rol takip ediyor farkındasın dimi@makina123 bı adım daha git
Yeterli la baska yerde devam edersin en kotumax cekım 14 bunla 10k olduk yeterlı bence
Bu kansiz adam falan ddgil ya1 adim daha git makina diyorsun da sitede max cekim var çok bilmiş kansız kardeş millet burda 2 saattir rol takip ediyor farkındasın dimi
Sen bilirsinmax cekım 14 bunla 10k olduk yeterlı bence
Gene çeker kaç yatırdı bilmiyom 1k yatirsa Max 10 çeker size atınca ne kaliyo kendi hakkını almiyosan problem yok ceksin1 adim daha git makina diyorsun da sitede max cekim var çok bilmiş kansız kardeş millet burda 2 saattir rol takip ediyor farkındasın dimi
max alayım dşye elden olma bence demax cekım 14 bunla 10k olduk yeterlı bence
Gene çeker kaç yatırdı bilmiyom 1k yatirsa Max 10 çeker size atınca ne kaliyo kendi hakkını almiyosan problem yok ceksin
[/QUOTE
Zaten 10k oluyor zaten