- 5,444
- 3,523
- 113
Kola parasını da unutma reisbeyler ben 800 ü cekiyom 300 cebe atacam yarın iskender yerim 500 u ultrabete atip yuzde 50 yatırım bonusu alacam cıkabildigimiz yere kadar devam madem
Kola parasını da unutma reisbeyler ben 800 ü cekiyom 300 cebe atacam yarın iskender yerim 500 u ultrabete atip yuzde 50 yatırım bonusu alacam cıkabildigimiz yere kadar devam madem
Senin rol vardı nolduBizede İskender makina
Haydi hocam haydi mesaj atma yükleme işlemlerini yap hayidşu ultradan gelecek 11 kat cevrimli 250tlyi çevirebilirsek 2500 3000 civarı rahat çekeriz sonra kulisbet yuzde 15 alırız ordan damabete atar yuzde 20 ordan betparibu yuzde 20 kasa 15 20 bin görür şu ultradan mutlaka 2 3 bin çekmeliyiz
Tebrikler öbür günkü Adana Kebabı rollünü dört gözle bekliyorum. Bol şanslarbeyler ben 800 ü cekiyom 300 cebe atacam yarın iskender yerim 500 u ultrabete atip yuzde 50 yatırım bonusu alacam cıkabildigimiz yere kadar devam madem
ultradaki 250tl ile buz hokeyi oynayacagım sans yaver giderse 2 3 binle cıkacaz gerisi kolay zaten yeterki şans yaver gitsinMakinacım şuan yapamazsın diyenler 1-2 saate nasıl yaptın diye sormaya başlayacaklar
Şans seninle olsun makinacım. İskender 300 mü olduultradaki 250tl ile buz hokeyi oynayacagım sans yaver giderse 2 3 binle cıkacaz gerisi kolay zaten yeterki şans yaver gitsin
hadi inşallah hocamultradaki 250tl ile buz hokeyi oynayacagım sans yaver giderse 2 3 binle cıkacaz gerisi kolay zaten yeterki şans yaver gitsin
Ah kral oynasaydinn keşke 1-1 oldu 2.6 orandiReis bırak iskenderi tüm kasa şu Panama maçına 2.5 üst gir İskender eti değil yazın Antalya'da Rus eti yersin o derece 😉
et 300 ü geçer de tavuk iskender 190 flanŞans seninle olsun makinacım. İskender 300 mü oldu
Doyurucu ise fena değilet 300 ü geçer de tavuk iskender 190 flan
foncu bunlar durmuyor la hala atiyor hayret booker oynuyor mu allah belasını versin onunDoyurucu ise fena değil
68.5 alt aldım bende bakalımiyi 30 sn bos barem 67