- 10,966
- 10,904
- 113
Sıkıntı yok deneme yaptım başarısız oldu Polonya gibi bir ligde nasıl o kadar gol oluyor anlamıyorum izlesen 2.5 alt oynarsınKupon lose kötü oldu lubnin 3-2 oldu
Sıkıntı yok deneme yaptım başarısız oldu Polonya gibi bir ligde nasıl o kadar gol oluyor anlamıyorum izlesen 2.5 alt oynarsınKupon lose kötü oldu lubnin 3-2 oldu
Bir gol daha olavak o macta ya beraber biter yada 42 biterKupon lose kötü oldu lubnin 3-2 oldu
Cok riskli duruyor honved knkBu kupon gelirse çevrimle bakiye eşit böleriz 1.30 oran basar çeker dağıtırız tamamen bu kupona bağlı her şey
Reis hani tek maç 1.30 gidiyorduk yalan olmuş o plan 😂Bu kupon gelirse çevrimle bakiye eşit böleriz 1.30 oran basar çeker dağıtırız tamamen bu kupona bağlı her şey
Sıkıldım dost napayim gelirse gelir dağıtırım size gelmezse de sağlık olsun sabahtan beri çevrim yapıyoruz 11k çevrim bitmek bilmedi kökten bitirelim işi ya tarih olalım ya vuralımReis hani tek maç 1.30 gidiyorduk yalan olmuş o plan 😂
Bol şanslarTümbet pazartesi bonusu başarabilirsek baştan sona takipçi herkese gönderim sağlanacak 5dk geliyorum
Gecen 14 subatta 7 k cevrim yaptim cevrim bitti son kuponlarda kaybettiSıkıldım dost napayim gelirse gelir dağıtırım size gelmezse de sağlık olsun sabahtan beri çevrim yapıyoruz 11k çevrim bitmek bilmedi kökten bitirelim işi ya tarih olalım ya vuralım
Canın sağolsun bol şanslarSıkıldım dost napayim gelirse gelir dağıtırım size gelmezse de sağlık olsun sabahtan beri çevrim yapıyoruz 11k çevrim bitmek bilmedi kökten bitirelim işi ya tarih olalım ya vuralım
Brezilya kg olur Ajax maçından ilk yarı gol lazımHonved içeride dostumuzun kg bahsi ile ajax kg kaldı bakalım ne olucak
Kg nin gelmesi lazim dostum baski kuruyordu ev bayaHonved içeride dostumuzun kg bahsi ile ajax kg kaldı bakalım ne olucak
Ajaxtan korkuyorum bende devre goal lazım ama belli olmuyor 3.5 alt oynadığım Novi pazar maçı 70ten sonra üst oldu gördünüz saçma sapan bi anda goller oluyor altta oynayamıyorum Hollanda ligineBrezilya kg olur Ajax maçından ilk yarı gol lazım
İlk yarı bir gol çıksa güzel olurAjaxtan korkuyorum bende devre goal lazım ama belli olmuyor 3.5 alt oynadığım Novi pazar maçı 70ten sonra üst oldu gördünüz saçma sapan bi anda goller oluyor altta oynayamıyorum Hollanda ligine
Getiricez dost buradayızAjaxtan korkuyorum bende devre goal lazım ama belli olmuyor 3.5 alt oynadığım Novi pazar maçı 70ten sonra üst oldu gördünüz saçma sapan bi anda goller oluyor altta oynayamıyorum Hollanda ligine