- 14,790
- 2,395
- 113
Eyvallah dost 😀@Aktas25 sinyalde bir marka kardeşim benim seviliyorsun 😅😅😅🤣
Eyvallah dost 😀@Aktas25 sinyalde bir marka kardeşim benim seviliyorsun 😅😅😅🤣
Bu arada sen aklımdasın ilk paralandigum anda sana roll😊@Aktas25 sinyalde bir marka kardeşim benim seviliyorsun 😅😅😅🤣
Düşünmen yeter kardeşim eksik olma sana da dokunmuşumdur illa ne pok yediğim belli değil 4-5 aydır hehe ⛏⛏Bu arada sen aklımdasın ilk paralandigum anda sana roll😊
O yüzden diyorum zaten cansınDüşünmen yeter kardeşim eksik olma sana da dokunmuşumdur illa ne pok yediğim belli değil 4-5 aydır hehe ⛏⛏
Bol şans dost rastgeleSponsor betgardayız bugün yine. İce hockeyde limitli olduğum için e futbol ve türevlerinde denicez şansımızı. 5k hedef ama 3 4 te de çeker dağıtır kapatırız kaybetmemek önemli başlayalım para geçince
Gonder gelsin bostayiz takip ederiztakipci yok diye forumu kapatmıstım 1500 cekım verdım bı sekılde beklıyorum odensın devam ederız
Sanırım ben boşuna bekledim sıradakini bol şans gardaşım geçen güzel olsuntakipci yok diye forumu kapatmıstım 1500 cekım verdım bı sekılde beklıyorum odensın devam ederız
Ne zaman çıkmış onu bilmem ama çok ters siteye yatırmışsın DİGİTAİN alt yapısının en kötü sitelerinden ödeme bile yapmayabilirbetgar ne zaman sponsorluktan cıkmıs yeni görüyorum beyler
Antetli burdamisinNe zaman çıkmış onu bilmem ama çok ters siteye yatırmışsın DİGİTAİN alt yapısının en kötü sitelerinden ödeme bile yapmayabilir