- 19,779
- 9,048
- 113
adama helal olsun o zamanÖzelden birşey sormak için muhabbete dalıp numaranı falan alıp bir sekilde zayıf noktandan yakalayıp para çarpıyor hırsız dolandırıcı.
@onur0227
adama helal olsun o zamanÖzelden birşey sormak için muhabbete dalıp numaranı falan alıp bir sekilde zayıf noktandan yakalayıp para çarpıyor hırsız dolandırıcı.
@onur0227
Kaç kopardı dostÖzelden birşey sormak için muhabbete dalıp numaranı falan alıp bir sekilde zayıf noktandan yakalayıp para çarpıyor hırsız dolandırıcı.
@onur0227
sende düşme ne diye numaranı veriyonÖzelden birşey sormak için muhabbete dalıp numaranı falan alıp bir sekilde zayıf noktandan yakalayıp para çarpıyor hırsız dolandırıcı.
@onur0227
ohaÖzelden birşey sormak için muhabbete dalıp numaranı falan alıp bir sekilde zayıf noktandan yakalayıp para çarpıyor hırsız dolandırıcı.
@onur0227
Sen mi dolandırıldın? Ne kadar dolandırdı? Sen verdiysen seve isteye dolandırıldım deme. Çünkü kendi eline vermişsin 😂😂Özelden birşey sormak için muhabbete dalıp numaranı falan alıp bir sekilde zayıf noktandan yakalayıp para çarpıyor hırsız dolandırıcı.
@onur0227
Haklısın bu son eşekliğimsende düşme ne diye numaranı veriyon
geçmiş olsun usta yine de üzüldümHaklısın bu son eşekliğim
Klasik sahneler yatir çek yapacağım diye aldı şimdide gelmiş sen beni rezil ettin vermeyeceğim diyor o kadarda yüzsüz @onur0227Sen mi dolandırıldın? Ne kadar dolandırdı? Sen verdiysen seve isteye dolandırıldım deme. Çünkü kendi eline vermişsin 😂😂