Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Kafayı Yedi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,580
9,493
113
100 gundur 1xbet sıfre degıstırme bonusunu beklıom az once bonusu aktıf edıp aldım 3 mac 1.40 sartı var. kupon tek golden kaybettı kendımı kesecem yeter allah neyle sınıon benı neyleee
O ahlaksız site beni nbu yapalı 1 sene oluyor 😂 kazanırsan promo kod bölümünü falan kaldırıyorlar bana vermediler şifre promosyonu da binlerce yatırım olmasına rağmen. Uzak durmakta fayda var

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
O ahlaksız site beni nbu yapalı 1 sene oluyor 😂 kazanırsan promo kod bölümünü falan kaldırıyorlar bana vermediler şifre promosyonu da binlerce yatırım olmasına rağmen. Uzak durmakta fayda var
Olm kac kazandın 10 mılyonmu kardasın koskoca 1x nıe nb yaptı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,580
9,493
113
Olm kac kazandın 10 mılyonmu kardasın koskoca 1x nıe nb yaptı
Milyon falan kazanmadım hatta en yüksek çekimim 50 60 bindir tek sorun 5 yatırımın 4 ünde çekim yapıyordum meblağdan bağımsız sorduğumda temsilci bilgisinin olmadığını 1xbet şirketinin müşteriye haber vermeksizin bonus alımını kapatabileceğini söylemişti o gün bugündür o site benim için bitmiştir

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Geçmiş olsun. Hırs yapmamak lazım

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Milyon falan kazanmadım hatta en yüksek çekimim 50 60 bindir tek sorun 5 yatırımın 4 ünde çekim yapıyordum meblağdan bağımsız sorduğumda temsilci bilgisinin olmadığını 1xbet şirketinin müşteriye haber vermeksizin bonus alımını kapatabileceğini söylemişti o gün bugündür o site benim için bitmiştir
Vaybe sasırdım fena halde valla uzulme yak bı cugara. Ac yada yenı bı hesap yada bı yakının tarafından oyna

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Size bır hayatı nasıhat dıyım 34 oldu ya örneğin anında çık 30 cekım 4 u basım dıye kural köy kendine bot gıbı yap böyle yoksa ıntıhar