- 9,515
- 9,395
- 113
Selam herkese çok mutsuzum dün uyumadım gece boyu buz hokeylerine alt oynadım çarşıda biraz kazandım sonra geri kaybettim 5 bin tl kaldi egtde 500 bet 10 spin mi yoksa 2 maç 1.85 basket mi kararı siz verin
Agacim önce psikolojinin düzelt mutsuz olacak birsey yokSelam herkese çok mutsuzum dün uyumadım gece boyu buz hokeylerine alt oynadım çarşıda biraz kazandım sonra geri kaybettim 5 bin tl kaldi egtde 500 bet 10 spin mi yoksa 2 maç 1.85 basket mi kararı siz verin
En iyisi yatıp uyu gece gece dürtmesin para yarın sağlam kafa oynarsınSelam herkese çok mutsuzum dün uyumadım gece boyu buz hokeylerine alt oynadım çarşıda biraz kazandım sonra geri kaybettim 5 bin tl kaldi egtde 500 bet 10 spin mi yoksa 2 maç 1.85 basket mi kararı siz verin
2 basket oyna dostSelam herkese çok mutsuzum dün uyumadım gece boyu buz hokeylerine alt oynadım çarşıda biraz kazandım sonra geri kaybettim 5 bin tl kaldi egtde 500 bet 10 spin mi yoksa 2 maç 1.85 basket mi kararı siz verin
Ulu orta yazılmaz bu yasaktır dmden konu sahibine yaz yardımcı olurAbiler çekim yapmam için fixden100 lira yardımcı olucak var mı geri atarım
Benimde moralim çok bozuk kardeşim bugün GS yenseydi 25 k alacaktım ve o kadar çok borcum varki şimdi sigara için tüm sitelere giriyorum iyilik akımı falan vardır belki diye umarım kazanırsın çok iyi anlıyorum seniSelam herkese çok mutsuzum dün uyumadım gece boyu buz hokeylerine alt oynadım çarşıda biraz kazandım sonra geri kaybettim 5 bin tl kaldi egtde 500 bet 10 spin mi yoksa 2 maç 1.85 basket mi kararı siz verin
Flaming hot extremde farm yap reisSelam herkese çok mutsuzum dün uyumadım gece boyu buz hokeylerine alt oynadım çarşıda biraz kazandım sonra geri kaybettim 5 bin tl kaldi egtde 500 bet 10 spin mi yoksa 2 maç 1.85 basket mi kararı siz verin
Holiganin 2000 oranı halen güncel 1 TL at oyna belki yanlışlıkla gelir melir kasa yapmış olursunBenimde moralim çok bozuk kardeşim bugün GS yenseydi 25 k alacaktım ve o kadar çok borcum varki şimdi sigara için tüm sitelere giriyorum iyilik akımı falan vardır belki diye umarım kazanırsın çok iyi anlıyorum seni
1 lira 16 kuruş vardı 250 orana 1 lira attım 16 kuruş var şu an o bile yok sen dusunHoliganin 2000 oranı halen güncel 1 TL at oyna belki yanlışlıkla gelir melir kasa yapmış olursun
aga o ikisine oynamak için kupon bozdurma 2.86tl veriyordu bozup onlara oynadım belki come back yaparız diye 😄😄😄😄1 lira 16 kuruş vardı 250 orana 1 lira attım 16 kuruş var şu an o bile yok sen dusun