- 3,403
- 2,231
- 113
Üşüme ve kas ağrısı varsa %90 domuz gribi. Bir an önce doktora git gitmezsen ciğerleri iniyor zatureye kadar yolu var
Parol 8 saatte 1 kardeşim dikkat etSelam olayi anlatayim 2 gün önce kahvenin dısında sigara iciyordum okeye devam edecektik son fırtı aldıgımda bogazımda bi yanma hissettim sonrasında kendimi iyi hissetmemeye basladım oyunu zor bitirdim evde hapta yok almaya useniyorum aferin parol var aferin atiyorum 1 tane 4 saat falan goturuyor sonra özellikle gece yatağa girince üşüme yüzümde yanma ateş sağ kolumda ağrı belimde ağrı kendini gösteriyor doktora gitsem bogazıma bakıp ilac yazıp gonderecek bende buraya konu acayim dedim 5 saatte bir aferin icsem gunluk 5 yapar cokmu olur etkisi o kadar sürüyor
ben 2 saatte bir 2 tane atıyordum cok hasta iken 8 saat cok değil miParol 8 saatte 1 kardeşim dikkat et
bu illet beni de bitirdi dost 200 betten egt oynayan insandım şimdi 2 3 bin kaybedince üzülüyorum yok çünkü illallah ettirdi bu kumar banaÜstad ne olur ne olmaz acile felan görün bu illet yüzünden zaten bittik
Geçmiş olsun üstad
Geçmiş olsunSelam olayi anlatayim 2 gün önce kahvenin dısında sigara iciyordum okeye devam edecektik son fırtı aldıgımda bogazımda bi yanma hissettim sonrasında kendimi iyi hissetmemeye basladım oyunu zor bitirdim evde hapta yok almaya useniyorum aferin parol var aferin atiyorum 1 tane 4 saat falan goturuyor sonra özellikle gece yatağa girince üşüme yüzümde yanma ateş sağ kolumda ağrı belimde ağrı kendini gösteriyor doktora gitsem bogazıma bakıp ilac yazıp gonderecek bende buraya konu acayim dedim 5 saatte bir aferin icsem gunluk 5 yapar cokmu olur etkisi o kadar sürüyor
Yakında hastanede böbreklerini elektrik verdiklerinde öğrenirsin kardeşim az mı çok mu caninami susadın senben 2 saatte bir 2 tane atıyordum cok hasta iken 8 saat cok değil mi
Hastaneye gitmekSelam olayi anlatayim 2 gün önce kahvenin dısında sigara iciyordum okeye devam edecektik son fırtı aldıgımda bogazımda bi yanma hissettim sonrasında kendimi iyi hissetmemeye basladım oyunu zor bitirdim evde hapta yok almaya useniyorum aferin parol var aferin atiyorum 1 tane 4 saat falan goturuyor sonra özellikle gece yatağa girince üşüme yüzümde yanma ateş sağ kolumda ağrı belimde ağrı kendini gösteriyor doktora gitsem bogazıma bakıp ilac yazıp gonderecek bende buraya konu acayim dedim 5 saatte bir aferin icsem gunluk 5 yapar cokmu olur etkisi o kadar sürüyor
Geçmiş olsun knkSelam olayi anlatayim 2 gün önce kahvenin dısında sigara iciyordum okeye devam edecektik son fırtı aldıgımda bogazımda bi yanma hissettim sonrasında kendimi iyi hissetmemeye basladım oyunu zor bitirdim evde hapta yok almaya useniyorum aferin parol var aferin atiyorum 1 tane 4 saat falan goturuyor sonra özellikle gece yatağa girince üşüme yüzümde yanma ateş sağ kolumda ağrı belimde ağrı kendini gösteriyor doktora gitsem bogazıma bakıp ilac yazıp gonderecek bende buraya konu acayim dedim 5 saatte bir aferin icsem gunluk 5 yapar cokmu olur etkisi o kadar sürüyor
Bişey olmaz benim kadar ilaç içen yoktur ama bünyen hassas sa olur. 3 tane arvelesi 1 saat içinde içip ağrı dinleyince gidip iğne olduğumu bilirim, diş ağrısı için.Selam olayi anlatayim 2 gün önce kahvenin dısında sigara iciyordum okeye devam edecektik son fırtı aldıgımda bogazımda bi yanma hissettim sonrasında kendimi iyi hissetmemeye basladım oyunu zor bitirdim evde hapta yok almaya useniyorum aferin parol var aferin atiyorum 1 tane 4 saat falan goturuyor sonra özellikle gece yatağa girince üşüme yüzümde yanma ateş sağ kolumda ağrı belimde ağrı kendini gösteriyor doktora gitsem bogazıma bakıp ilac yazıp gonderecek bende buraya konu acayim dedim 5 saatte bir aferin icsem gunluk 5 yapar cokmu olur etkisi o kadar sürüyor
LoLde eskisi kadar oyuncu olmaması, 2020de 20 saniyede bulunan eşleşmelerin güncel olarak 4 dakikayı aşması bunlar da önemli faktörler ilaç içimi içinYakında hastanede böbreklerini elektrik verdiklerinde öğrenirsin kardeşim az mı çok mu caninami susadın sen
Ağrı kesici olarak avrelex iç günde 2 tane ile günü kurtarirsinSelam olayi anlatayim 2 gün önce kahvenin dısında sigara iciyordum okeye devam edecektik son fırtı aldıgımda bogazımda bi yanma hissettim sonrasında kendimi iyi hissetmemeye basladım oyunu zor bitirdim evde hapta yok almaya useniyorum aferin parol var aferin atiyorum 1 tane 4 saat falan goturuyor sonra özellikle gece yatağa girince üşüme yüzümde yanma ateş sağ kolumda ağrı belimde ağrı kendini gösteriyor doktora gitsem bogazıma bakıp ilac yazıp gonderecek bende buraya konu acayim dedim 5 saatte bir aferin icsem gunluk 5 yapar cokmu olur etkisi o kadar sürüyor