- 10,700
- 6,902
- 113
@Daimon ağa @Saulalvarez isim renginin sarı yapılmasını talep ediyorum 😆😀😆😀😆😀
İşin gırgırında bu gtle evlenemez buhenüz anlamadı kumar ile hayat gecindirmenin imkansız olduğunu bizzat yasamasi gerekiyor bunun için de ev sahibi evden çıkardı sokaktayim ne yapmam lazım diye konu acmasi gerekiyor
o gtu bilmem ama bu kafayla imkansızİşin gırgırında bu gtle evlenemez bu![]()
Senin demenle olmaz o iş ama@Daimon ağa @Saulalvarez isim renginin sarı yapılmasını talep ediyorum 😆😀😆😀😆😀
Tefeciler 100k dan aşağı vermeki akaiqi 20k nebi tefeci ayarladım 20 bine 40 istiyor mantıklı mı 500 bet egt yapacağım
2,3 vadeli ise tefeciye söylede banada 50 ye 100k versinbi tefeci ayarladım 20 bine 40 istiyor mantıklı mı 500 bet egt yapacağım
ben ayhan abiden 5 bin alıp 15 odemek yerine intihar ediyorum köprüdeyim yazıp korkutup ödemeyi yapmayıp tefeciyi susturan kişiyimTefeciler 100k dan aşağı vermeki akaiqi 20k ne
Makina sen kendi kendine seneryomu uyduruyon yoksa gercekmi anlatiyinben ayhan abiden 5 bin alıp 15 odemek yerine intihar ediyorum köprüdeyim yazıp korkutup ödemeyi yapmayıp tefeciyi susturan kişiyim
Dağıtım var miben ayhan abiden 5 bin alıp 15 odemek yerine intihar ediyorum köprüdeyim yazıp korkutup ödemeyi yapmayıp tefeciyi susturan kişiyim
Nereden buluyorsun böyle şeyleri var ya koparıyorsun adamı
Yok tefeciden tefeciye degisir miktar 1 kya 2k 24 saatliğine verende var burda ama bulasılmazTefeciler 100k dan aşağı vermeki akaiqi 20k ne
Nereden buluyorsun böyle şeyleri var ya koparıyorsun adamı
Amqk 1k için tefeciye giden adam ölsün naiqiq yaşamasın zaten gitsin 8 saate biryerde amelelik yapsin zaten 2k yevmiye alirYok tefeciden tefeciye degisir miktar 1 kya 2k 24 saatliğine verende var burda ama bulasılmaz
Hahhaahhahaha
realde beni tanısan böyle bir şey yazmazdın ben cok paralar geçirdim elimden ipler koptu bir yerden sonra anlattıgım hiçbir şey yalan değilMakina sen kendi kendine seneryomu uyduruyon yoksa gercekmi anlatiyin
Kahvehanelerde çok olur o tür tefeciler 5 adam bulsa günlük 5 k kar yapılıyor yaniAmqk 1k için tefeciye giden adam ölsün naiqiq yaşamasın zaten gitsin 8 saate biryerde amelelik yapsin zaten 2k yevmiye alir
O zaman sana açık sözlülükle söylüyor gittiğin. Yol yol değil bugün tefeciden para alırsın yarın iyice batarsın gel madde sat şu kadar para derler sonra iyice batarsın ya sonun hapis olur ya biri seni vurur yada sen kendini malasef ki gidişatın bu yanlış anlama benirealde beni tanısan böyle bir şey yazmazdın ben cok paralar geçirdim elimden ipler koptu bir yerden sonra anlattıgım hiçbir şey yalan değil