- 5,281
- 1,566
- 113
5+6 wonnn
La senin makineylen aran yok adamın konuya gelmisin puahha
7x3 maçlarda son 1 dakika yüzde 80 goal olmaz dostum tamamen şansa geldi gol bırakıyorlar genelde50 saniyede 3 tanede çıkar sakin ol
Ne sıkıntımız olacak düşmanmıyızLa senin makineylen aran yok adamın konuya gelmisin puahha
Sansin varmış dostum demekki7x3 maçlarda son 1 dakika yüzde 80 goal olmaz dostum tamamen şansa geldi gol bırakıyorlar genelde
İnandık valla sonuna kadar burdaydik7x3 maçlarda son 1 dakika yüzde 80 goal olmaz dostum tamamen şansa geldi gol bırakıyorlar genelde
Gönder gelsin5500 bonus 1k ana para çevrim 5100 umarım kuponlar gelir de 10 çekeriz burdan
Adam senin konulara gelince admin çağırıyordun unuttun mu puahaNe sıkıntımız olacak düşmanmıyız
Yav yok işinmmakarasınonlar , kazanan Kazansın vere vere hal olduk . Ama bu arkadaşta kazandıkça durmuyoAdam senin konulara gelince admin çağırıyordun unuttun mu puaha
İnşallah dostum bol şansın olsun5500 bonus 1k ana para çevrim 5100 umarım kuponlar gelir de 10 çekeriz burdan
AynenYav yok işinmmakarasınonlar , kazanan Kazansın vere vere hal olduk . Ama bu arkadaşta kazandıkça durmuyo