- 5,281
- 1,566
- 113
Valla dediğin gibi hiç kopmamis çocuk saatlerce burdaymis 😂Ahmet gibi sabahtan aksama kadar ful tempo bir rolü takipleyecek gt yok bizde elendk 🤣
Valla dediğin gibi hiç kopmamis çocuk saatlerce burdaymis 😂Ahmet gibi sabahtan aksama kadar ful tempo bir rolü takipleyecek gt yok bizde elendk 🤣
Emekleri boşa gitmedi neyseki o sevindirdi 🤣Valla dediğin gibi hiç kopmamis çocuk saatlerce burdaymis 😂
Biraz dinlensin tekrar gelir oValla dediğin gibi hiç kopmamis çocuk saatlerce burdaymis 😂
Valla çocuk şarj aletine bağlı yaşıyor dedi ailesi dermanı yokmuşAhmet gibi sabahtan aksama kadar ful tempo bir rolü takipleyecek gt yok bizde elendk 🤣
Aldıgı 500 le haşır neşirdir o şimdi 🤣Biraz dinlensin tekrar gelir o
Emin ol yarim saate tekrar gelir oAldıgı 500 le haşır neşirdir o şimdi 🤣
Kanka yavaş git az hangisini takip edekAna para 500
Yokya 3 5 günde bir çıkıyor ortaya o sürekliliği yokEmin ol yarim saate tekrar gelir o
Bu ara günlerdir aktif, parayı bulunca burayı unutuyor parasız kalınca geliyor burayaYokya 3 5 günde bir çıkıyor ortaya o sürekliliği yok
Ne yapiyor kendini şarj edip tekrar mı geliyorYokya 3 5 günde bir çıkıyor ortaya o sürekliliği yok
Olsun adam alın teriyle ödül kazanıyor ona helal 🤣Bu ara günlerdir aktif, parayı bulunca burayı unutuyor parasız kalınca geliyor buraya
Valla ona para verilmez bu forumda konu açmayan adama para verilmez benceBu ara günlerdir aktif, parayı bulunca burayı unutuyor parasız kalınca geliyor buraya
Reis doğru hiç konu açmıyormus ama ne bileyim yinede sıkı takip ediyor sanki açanların çoğuda o kadar takipleyen varken ahbabina veriyorValla ona para verilmez bu forumda konu açmayan adama para verilmez bence
Kim kanka oEmin ol yarim saate tekrar gelir o
Çalışkan ahmet varya oKim kanka o
Zor ama imkansız değil hadi
Hayat böyle değil mi dostum çok şey beklememek lazım, buradaki herkes Dost diye hitap ettiğim insanlar içimiz dışımız bir canları sağolsun, konuya çok vakıf değilim ama öyle yazmak istedim,iyi değilim biraz maruz görün beni kitabın ortasından girdim 🙏🖐Reis doğru hiç konu açmıyormus ama ne bileyim yinede sıkı takip ediyor sanki açanların çoğuda o kadar takipleyen varken ahbabina veriyor
Basket wonndaZor ama imkansız değil hadi