Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 Battı

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Ben olayın gerçekliğini sorgulamadim zaten dostum. Sadece bir hiç uğruna o parayı harcamana üzüldüm
Bu işin sonu yok onu anlatmak istiyorum yarın bu parayı yine alsak yine geri vericez günün sonunda hepsi geri gidiyor ilk önce 1m vurup bırakcaktim sonra 5m da bırakcam dedim sonra 10m vurduk yine bırakamadık öyle bir bataklık işte. Ha bu arada aldığımız ev araba yatırımlar kâr kalıyor yanımıza hesaptaki olduğu gibi gidiyor bir kısmını mala bağladık ta geri vermedik

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,839
113
Bu işin sonu yok onu anlatmak istiyorum yarın bu parayı yine alsak yine geri vericez günün sonunda hepsi geri gidiyor ilk önce 1m vurup bırakcaktim sonra 5m da bırakcam dedim sonra 10m vurduk yine bırakamadık öyle bir bataklık işte. Ha bu arada aldığımız ev araba yatırımlar kâr kalıyor yanımıza hesaptaki olduğu gibi gidiyor bir kısmını mala bağladık ta geri vermedik
İyi en azından mal mülk alabildiysen o yönden gayet iyi

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
En yüksekten çektiğin siteler sıralar mısın bizde ordan koşturalım dost

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
İyi en azından mal mülk alabildiysen o yönden gayet iyi
Aldık canım o kadarda senelerdir oynuyoruz akıllandık artık mal cokta para yok kendimi tanıyorum hesapta ki sıfırlanmadan uyuyamıyorum o yüzden her vurgunda bir yerlere bağlıyorum aydan aya kira bekliyoruz işte geçinmek için en azından çalışmadan yaşıyoruz buna şükür

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,839
113
Aldık canım o kadarda senelerdir oynuyoruz akıllandık artık mal cokta para yok kendimi tanıyorum hesapta ki sıfırlanmadan uyuyamıyorum o yüzden her vurgunda bir yerlere bağlıyorum aydan aya kira bekliyoruz işte geçinmek için en azından çalışmadan yaşıyoruz buna şükür
Peki nasıl bu kadar kazanabildin ve ne oynadın genellikle

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
bu miktarlar beni kesmiyor olmayınca da 200 lirayı arıyoruz işte benim problemim bu en az 1 milyon yazması gerek o bakiyede heyecanlanıp durabilmem için yoksa 50 60 bin olunca kendimce bir şeyler kuruyorum aklımda nasılsa bir şey etmiyor bu miktarlar belki yükselirim diyip oynuyorum gidince de naptım ben diyorumm
yardım alabilirsin yani ben korkudan o bakiyeyi görmem imkansız mesela. 20 binde çekmiştim ben yada 10 binde. şansım dönmez korkusuyla hiç bir zaman fazla kazancım olmayacak. keske yarısını çekip diğer yarısıyla oynamaya devam etseydin

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,809
999
113
Dostum sen acilen pisikolog tarafından tedaviye başla senin ki bağımlılık hastalık evresini geçmiş başka boyuta gitmiş