- 9,569
- 9,484
- 113
20 bin olursak atarız 10 bini ile 200 betten ama daha 1kyı 2k yapamadık sorun burdaYok mu 500 TL egt spin denememiz ?
20 bin olursak atarız 10 bini ile 200 betten ama daha 1kyı 2k yapamadık sorun burdaYok mu 500 TL egt spin denememiz ?
Makina hangi siteden oynuyorsun20 bin olursak atarız 10 bini ile 200 betten ama daha 1kyı 2k yapamadık sorun burda
Yalakanın tekisin birader benle muhattap dahi olma bir dahaYaw olum takip etmeyin şunu adam başbaş geçiyor kazansa bile yolladı yok dünkü gibi dalga alıyor sizi yatın uyuyun
O kadarını da biliyoruz dostumYaw olum takip etmeyin şunu adam başbaş geçiyor kazansa bile yolladı yok dünkü gibi dalga alıyor sizi yatın uyuyun
Tebrikler 100 TL egt spin denenir 🤣Wonladık 2700 çekelim başka siteden devam
reis ödül var mıWonladık 2700 çekelim başka siteden devam
Kuzen ne durumdasınWonladık 2700 çekelim başka siteden devam
😃😃Makina bozuldu sanayide bakıma alındı
Bol şanslar dilerim 💙herkese selam dün 21 yapmıstım kasayı uyumusum sabahtan beri foruma giremedim karı kız yüzünden bu arada bugun maclarda 19 bin kayip yasadım son 1300 tl kaldı kasadan onu katlamayı deneyeceğim sporda. gerekli kişilere gerekli paralar gonderilecek basarılı olabilirsek bugün ciddiyiz beyler para lazım. hepinize 300 500 yollayacam iyi bi yere gelirsek. 1300 kasa artı yuzde 50 9 kat çevrimli yatirim bonusu aldim her zamanki gibi. eşlik etmek isteyen varsa mac falan verebilir oynarız