Bugün benide aradılar bi kadın şartı duyunca dolandırıcım var teşekkürler dedim güldü kapattım 😂Site hakkinda bir bilgim yok.Ben oynadim olmadı. Almak istemeyen gereksiz yorum yapmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 854141
Gördüm attım sikko sikko siteyse aklı olan yatırım yapmasin kimsenin başına silah dayamiyorlar.sikko sikko site paylaşıyorsunuz deneme bonusunda 750 yatırım istiyor site hakkında bilginiz de yok bi de gereksiz yorum yapmayın diye akıl veriyorsunuz site hakkında bilgin yoksa paylaşma o zaman ne paylasıyorsun. deneme bonusunda 750 yatırım yapacak olsam kendi bildiğim siteye atarım zaten onu
ılık ılık dolandırır..Konuyla alakalı bu bonus kullanıp çeken varmı şartları çok saçma 5 bin yapıp 1.5 yatırıp nasıl 10bin çekecez diyom biz 10k yapcaz diyolar bakiyeyi 😂NataBet | Promosyonlar
natabet391.com
DolandırıcıSite hakkinda bir bilgim yok.Ben oynadim olmadı. Almak istemeyen gereksiz yorum yapmasın.
Çöp oğlu çöp site direkt 700 TL satın aldım olaya bakSite hakkinda bir bilgim yok.Ben oynadim olmadı. Almak istemeyen gereksiz yorum yapmasın.
Bencede üye bile olmadım sıkıntıılık ılık dolandırır..
Sitenin kralı bu işte dostum bakiyele 2-3 milyon olanlar dolandırıcı böyle ödüyorsa site gerçek demektir kkskkxxÇöp oğlu çöp site direkt 700 TL satın aldım olaya bak