http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mail Adresime Giremiyorum?

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,102
816
113
mailime giremiyorum bu uyarı çıkıyor hesap blokemi oldu yoksa çalınmışmıdır?
Ya çalınmıştır ya da farklı farklı ip üzerinden girişler olduğu için böyle olmuştur başka kimseye şifreni vermiş miydin

0che777

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ DOĞULUR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
559
113
Ya çalınmıştır ya da farklı farklı ip üzerinden girişler olduğu için böyle olmuştur başka kimseye şifreni vermiş miydin
Vermedim de egm üzerinden dolandırmaya kalkmışlardı bu maille büyük ihtimal çaldılar

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
80 TL para değil ama bu hakkaten karaktersiz haysiyetsiz o zamanda acayip parasizdim neyse ya gördükçe rezil ediyorum bana yeter bu
Geçen banada yazmıştı knka hesaptakini sana atıp çekelim diye 🙂 tabi yardımcı oluruz dedik Bizde ondan bı refle üyelik açsın diye rica ettik adam cvp bile vermedi bundan sonra birinin işini görürsem diksinker beni ,🙂

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
80 TL para değil ama bu hakkaten karaktersiz haysiyetsiz o zamanda acayip parasizdim neyse ya gördükçe rezil ediyorum bana yeter bu
Dostum bu forumda öyle değişik modeller var aklın hayalin durur adam konu açtı beni biri dolandırdı diye aradan bi hafta geçti konuyu açan başkasını dolandırdi ilk dolandıran kişinin nikinin altında evsiz hayvanlara bi kap yemek su yaziyodu yani anlıcagin kimin ne bok olduğu belli değil

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
581
113
Haysiyet yoksunu dolandırıcı @0che777