- 1,012
- 559
- 113
mailime giremiyorum bu uyarı çıkıyor hesap blokemi oldu yoksa çalınmışmıdır?
Ekli dosyalar
-
64.5 KB Görüntüleme: 76
Ya çalınmıştır ya da farklı farklı ip üzerinden girişler olduğu için böyle olmuştur başka kimseye şifreni vermiş miydinmailime giremiyorum bu uyarı çıkıyor hesap blokemi oldu yoksa çalınmışmıdır?
Vermedim de egm üzerinden dolandırmaya kalkmışlardı bu maille büyük ihtimal çaldılarYa çalınmıştır ya da farklı farklı ip üzerinden girişler olduğu için böyle olmuştur başka kimseye şifreni vermiş miydin
Daha önce o mail ile girdigin wifi falan varsa o wifiden gir başka bi yerden girince böyle yapıyor bazenVermedim de egm üzerinden dolandırmaya kalkmışlardı bu maille büyük ihtimal çaldılar
Adam dolandirildim diyor Senin vasitanla Bizde tanışmıştık geçen 🙂Köfteci noldu hayırdır
80 TL para değil ama bu hakkaten karaktersiz haysiyetsiz o zamanda acayip parasizdim neyse ya gördükçe rezil ediyorum bana yeter buIşe bak ya kimseye güvenilmez arkadaş geçmiş olsun
Geçen banada yazmıştı knka hesaptakini sana atıp çekelim diye 🙂 tabi yardımcı oluruz dedik Bizde ondan bı refle üyelik açsın diye rica ettik adam cvp bile vermedi bundan sonra birinin işini görürsem diksinker beni ,🙂80 TL para değil ama bu hakkaten karaktersiz haysiyetsiz o zamanda acayip parasizdim neyse ya gördükçe rezil ediyorum bana yeter bu
Paramız gelmedi dost ateşle ozaman ihale sana kaldi@Galatasaray571 köfteci lavuk dolandiriymis ama parayı sana gondercek dalgasına ihale ettim
Dostum bu forumda öyle değişik modeller var aklın hayalin durur adam konu açtı beni biri dolandırdı diye aradan bi hafta geçti konuyu açan başkasını dolandırdi ilk dolandıran kişinin nikinin altında evsiz hayvanlara bi kap yemek su yaziyodu yani anlıcagin kimin ne bok olduğu belli değil80 TL para değil ama bu hakkaten karaktersiz haysiyetsiz o zamanda acayip parasizdim neyse ya gördükçe rezil ediyorum bana yeter bu
Ayıp ediyon köfteci paramız olunca ateşlerim gönlünü alırım seversin belesiParamız gelmedi dost ateşle ozaman ihale sana kaldi
Hayırlı sahurlar gülüm Adamlık zor zanaat İyi bir arkadaş ol yeterli 🙂Ayıp ediyon köfteci paramız olunca ateşlerim gönlünü alırım seversin belesi
biz burdayız dost@erhanbey22 nerdesin dost öldün mü
Kinayeli konuştun gibi dost alttan bi ince laf sokar gibi oldun kofteci hayırlı sahurlar buarada sahurda köfte yicem delikanlı gibiHayırlı sahurlar gülüm Adamlık zor zanaat İyi bir arkadaş ol yeterli 🙂
İyi dost arasıra yazda iyi olduğunu bilelim bide seni dusunmeyelim prens erhanbiz burdayız dost