http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahmut Tuncer Konseri ve Midemin Yanması

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Hayırlı sabahlar beyler dün Urfalıların bir etkinliğine katıldım Mahmut Tuncer geldi şarkılar söyledi ücretsiz çiğ köfte dağıttılar ben de yedim ama Geceden beri sırtımda acayip bir yanma ve ekşime var uykumdan uyandırdı beni ben bu durumu çiğ köfteye bağladım ama neden olabilir sizce

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
Bir adet talcid iç ve ya lansor iç keser. İki yudum soğuk süt de geçirir . Büyük ihtimalle gastrit vardı dokundu . Hiçbiri ise yaramazsa dexday al eczaneden yarım bardak suya 1 adet at erimesini bekle iç hem ağrıyı keser hemde rahat uyumani sağlar

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Bir adet talcid iç ve ya lansor iç keser. İki yudum soğuk süt de geçirir . Büyük ihtimalle gastrit vardı dokundu . Hiçbiri ise yaramazsa dexday al eczaneden yarım bardak suya 1 adet at erimesini bekle iç hem ağrıyı keser hemde rahat uyumani sağlar
Şimdi biraz bir seyler yiyeyim dedim boğazımdan aşağı giderken sırtımı yakıyor sanki yemek borumda bir şey var

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Büyük ihtimalle çiğköfte kalitesiz olduğu için baharatı bastılar o yüzden olmuştur geçmiş olsun

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
Şimdi biraz bir seyler yiyeyim dedim boğazımdan aşağı giderken sırtımı yakıyor sanki yemek borumda bir şey var
Geçmiş olsun, dediğim gibi süt ve ilaç rahatlatır aynı sorun bnde de olduğu için sadece bu şekilde geçiyor. Baharat dokunmuş dikkat et bı dahakine bence. Umarım çabucak geçer , tekrar geçmiş olsun

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,748
1,214
113
Sırt nası yanar ya? Bizdede var reflü ama midemiz yanıyor genelde,
Her sabah aç karna bir adet Nexium atarsan hiç bişe olmaz, istersen taş ye. Ha mide doluyken çözüm arıyosan şuruplar var, gaviscon gibi.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Sırt nası yanar ya? Bizdede var reflü ama midemiz yanıyor genelde,
Her sabah aç karna bir adet Nexium atarsan hiç bişe olmaz, istersen taş ye. Ha mide doluyken çözüm arıyosan şuruplar var, gaviscon gibi.
Yemek boruma mi bir sey oldu acaba

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,748
1,214
113
Yemek boruma mi bir sey oldu acaba
Sanırım 23-28 yaşları arasındasın kardeşim ve fiziksel hasarlarla yeni yeni tanışıyorsun, alışırsın dicem ama ben senelerdir alışamadım, o yüzden önlemimi alıyorum, alkol soğan ve koladan uzak duruyorum, fazla fazla yemiyorum , sende dikkat et beslenmene

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
Sen onu bunu boşver de onun çıkışı umarım bağırsaklara zarar vermez mideni bu hale getirdiyse 🥺

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
sigarayıda bırak acil ülser olabilir sende sırt ağrısı yapabilir bazı kişilerde kışa doğru çıkar zaten belirtisi genelde önceden yoksa bile baktın düzelmezse yarın ilk iş doktora git

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
ben aylardır çekiyorum şu mide şikayetinden kimsenin başına gelmesin çok kötü bir şey

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,400
25,800
113
Hayırlı sabahlar beyler dün Urfalıların bir etkinliğine katıldım Mahmut Tuncer geldi şarkılar söyledi ücretsiz çiğ köfte dağıttılar ben de yedim ama Geceden beri sırtımda acayip bir yanma ve ekşime var uykumdan uyandırdı beni ben bu durumu çiğ köfteye bağladım ama neden olabilir sizce
Sigara ve alkol iciosan kilon varsa doktoragit bolebole de vecmez ise tabi