http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Olmadı

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
320
63
Arkadaşlar bugün 5.inci celse mahkemem olacaktı sabah 9.30 da hala açık gözüküyor birde kararda verilmemiş halen avukatım dün uzatmak için yazı yazmış fakat avukatimin yazdığı uyapta çıkmıyor birde saat 12.30 oldu halen kararda verilmemiş normalde mahkeme saatinde hemen karar verilip uyapta gözüküyordu neden mahkeme olmadı halen sizce
burda en sağlıklı bilgiyı avuktta alıcaksın hocam

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
2,075
113
u

zatma sebebi ne kardesim? avukatin elinde olan bir sey degil ki bu. yeni kanit mi sundu? inkar mi etti? 5 celse diyorsun yani hic az bir rakam degil
Dost pskiyatir raporlarimi askerlik raporlarimi sunmuştu mahkemeye öyle böyle diye diye bugün 5.inci celse olacakfi hala olmamış mahkeme

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,168
407
83
Arkadaşlar bugün 5.inci celse mahkemem olacaktı sabah 9.30 da hala açık gözüküyor birde kararda verilmemiş halen avukatım dün uzatmak için yazı yazmış fakat avukatimin yazdığı uyapta çıkmıyor birde saat 12.30 oldu halen kararda verilmemiş normalde mahkeme saatinde hemen karar verilip uyapta gözüküyordu neden mahkeme olmadı halen sizce
Kardesim. Uyap ve e devlet iki yerden bak
Mahkeme devam ediyor yazar yada ogleden sonra 3 gibi. Bak ha cok merak etiysen
Hangi adliyese. Hsngi mahkeme ise ornek 9 asliye. Ara adliye. De beni 9 asliye memur katibine bagla. Baglar memur sor. Benim davsm sonucu ne oldu ben il dışındayim sana söyler

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
gerçekten adliyeleri boş meselelerle meşgül ediyor devletin kendisi. adam retwit etmişte davası var :) yok tayyipe bilmem ne demiş davası var... bi iş mahkemesi açıyosun 5 yıl bitmiyor...

sonra gel apo şiir okuyalım diye geziyolar... memleketi kurtarcaklar 20 yıldır, hayırlısı

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,261
8,239
113
Şöyle konuları avukatinizla görüşmek yerine burda konu açıp sormanın mantığı nedir forumda çok mu akıllı bilgili adam var sanki