http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Olmadı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
2,075
113
Arkadaşlar bugün 5.inci celse mahkemem olacaktı sabah 9.30 da hala açık gözüküyor birde kararda verilmemiş halen avukatım dün uzatmak için yazı yazmış fakat avukatimin yazdığı uyapta çıkmıyor birde saat 12.30 oldu halen kararda verilmemiş normalde mahkeme saatinde hemen karar verilip uyapta gözüküyordu neden mahkeme olmadı halen sizce

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,216
405
83
Ne mahkemesi kral olay nedir bi detaylandirsan

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
benimkiler de karar çıkınca böyle oluyordu, ertelenince hemen gözküyordu. ama belli olmaz tabi. burası türkiye, iyi şanslar

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,342
2,560
113
Geçmiş olsun olay ne

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
999
113
Arkadaşlar bugün 5.inci celse mahkemem olacaktı sabah 9.30 da hala açık gözüküyor birde kararda verilmemiş halen avukatım dün uzatmak için yazı yazmış fakat avukatimin yazdığı uyapta çıkmıyor birde saat 12.30 oldu halen kararda verilmemiş normalde mahkeme saatinde hemen karar verilip uyapta gözüküyordu neden mahkeme olmadı halen sizce
avukatından neden bilgi almıyosun

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
82
28
5e kadar düşer uyapta gorunmuyorsa avukat vermemıs demektır

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,939
10,582
113
Evet dost bugün 5.inci celse olması gerekiyor du sabah 9.30 da normalde 10.00 gbi karar verilirdi niyeyse hala mahkeme yapılmamış anlamadm
Eskiden yoklukta bende birkaç çekim paylaşım yapmıştım ama görüntüyü alıp geri siliyordum birşey çıkar mı ki