http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme ile İlgili

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
116
43
Bence herşey avukatta bitiyor iyi savunma hazırlasa çok yemezsin sürekli pişman olduğunu belirt kanka hakim belki vicdan yapar gir çık yaparsın panel kullanalar bile 2 3 ayda çıkıyor Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
1,403
113
4 yıl önce o kadar paraya ihtiyacım vardı ki hesap kiralamanın suç olduğunu dahi bilmiyordum. Instagram da reklamını gördüm iletişime geçtim. Bir hafta için 7500 lira karşılığında papara hesabı kiralayacaktım. Karşı taraf papara hesabımın içinde ki bütün bilgileri değiştirip beni oyalamaya başladılar ve ben hesap kullanılmadan direk müşteri hizmetlerini arayıp hesabı kapattırdım.

Şimdi şu konu altında yapılan yorumlara bakıyorum da gerçekten hiç gereği yok böyle şeylere. Ne kadar da zor durumda olsanız bile hayatınızı mahvedecek şeylere tamah etmeyin. 150 bin liraraya kiralanan hesap ve cezası 5-10-20 yıl?
Değer mi sizce?
Geçmiş olsun bu arada umarım hiç ceza almazsın, alırsan da en düşük ceza temennimdir.

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
458
194
43
adami korkutmayin ya. kardes sucu ne zaman isledin bi onu de

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
116
43
Öğrenci olduğunu paraya ihtiyacın olduğunu felan söyle çıkacak yalanlar söyleme bence

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
878
489
63
Yav kardeşim adam çaresiz kalıp akıl arıyor bırakın makara yapmayı ayıptır yakışmıyor
Onun kiraladığı hesapla ananı babanı dolandırılsalar aynı yorumu yapar mısın adam para için kiralamış işte ne için kullanılacağını bilmediğine mi inaniyorsun ciddenn..hiç acımıyorum bunlara çeksinler cezalarını

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
116
43
Onun kiraladığı hesapla ananı babanı dolandırılsalar aynı yorumu yapar mısın adam para için kiralamış işte ne için kullanılacağını bilmediğine mi inaniyorsun ciddenn..hiç acımıyorum bunlara çeksinler cezalarını
Bilemezsin dostum belki hakikaten ihtiyacı vardı insanlar zorla dolandırılmıyor aklını kullansın dolandırılmasın tabiki dolandırıcıları savunmuyor ne kadar dolandırıcı gariban hakkı yiyen varsa hepsinin tek tek anasını avradını ama yargısız insaf yapmayın kimse kimseyle yaşamıyor sorunlarını bilemezsiniz yardımcı olmuyorsunuz bari korkutmayın

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,526
626
113
Tanimadiklarina verdi isen hesabı bir avukata Danış durum ciddi ise ülkeyi terk et . Şaka söylemiyorum 20 yıl yatari var rahat yurtdışında en azından bir hayat kurarsın . Önce acukara sordur rakamlar neler kaç kişi Lil durum onu ogren
Bende aynısını düşünüyorum. Kaçıp gitmek en mantıklı hareket olur

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,571
997
113
zaten bu hesaplarla genel de yaşlı emekli yalnız yaşayan insanları tercih ediyorlar onun için pek affı olmuyor

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,526
626
113
Bence herşey avukatta bitiyor iyi savunma hazırlasa çok yemezsin sürekli pişman olduğunu belirt kanka hakim belki vicdan yapar gir çık yaparsın panel kullanalar bile 2 3 ayda çıkıyor Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
Panel kullanana ceza varmı yaa. Benim işyerinin karşısı polis karakolu, onlar bile biliyor benim panel kullandığımı 🤣

bale12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
302
46
28
Kardeşim kiralama bir nevi suça karışmışsin kara para aklama gibi cezası çok olur hapis bile Allah yardımcın olsunda