Dost enfazla para cezası yazarlar onuda ödeme enfazla icra gelir bankana başkada bişey olmazKiralama yok beyler sadece oyuncuyum havale işlemlerinden yicem muhtmelen
10 yıl yatarı var geçmiş olsunbeyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
2 side ağır ceza mahkemesi ne ceza verirler iban kiralamadan gidecem
Hemen mi kesiyorlar cezayıDost enfazla para cezası yazarlar onuda ödeme enfazla icra gelir bankana başkada bişey olmaz
Davayı görecek olan hakime bağlı o ne derse obeyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
Bilmiyorum onu dost ama dediğim gibi sen oyuncusun ortada hesab kiralama olmadığı için enfazla para cezası keserler onuda ödeme skrtret enfazla icra gelir bankanaHemen mi kesiyorlar cezayı
Hiçbir şey olmaz üstad. sanmıyorum problem cıkacagını cıkarsa da aslanlar gibi yatarsın don mon getiririz sanaİfade verdim adıma kassa uygulaması açılmış 5100 için dolandırılıcılık. Benim asla hesap kirlasm işim olmadı
ifade verdim hesap benim değil telefon benim değil diye
ne olur sizce 5100 tl
Ödeyip kurtulamam mı ne yatması hocam yaHiçbir şey olmaz üstad. sanmıyorum problem cıkacagını cıkarsa da aslanlar gibi yatarsın don mon getiririz sana
Hesab senin degilse telefon senin degilse hicbirsey olmaz rahat olİfade verdim adıma kassa uygulaması açılmış 5100 için dolandırılıcılık. Benim asla hesap kirlasm işim olmadı
ifade verdim hesap benim değil telefon benim değil diye
ne olur sizce 5100 tl
Ama benim adıma benim bilgilermle acılmış ama telefon no benim değilHesab senin degilse telefon senin degilse hicbirsey olmaz rahat ol
Herhangi bir siteye kimlik selfie verdiysen onlar açmıştırAma benim adıma benim bilgilermle acılmış ama telefon no benim değil
Durumun var ise eğer ifade verdiğin kişiler de öde gitsin diyorsa ver gitsin uğraşma durumun yoksa boşa niye vereyim diyorsan da adıma açılmış ilgim alakam yok deAma benim adıma benim bilgilermle acılmış ama telefon no benim değil
Öyle dedim bugün ifade deDurumun var ise eğer ifade verdiğin kişiler de öde gitsin diyorsa ver gitsin uğraşma durumun yoksa boşa niye vereyim diyorsan da adıma açılmış ilgim alakam yok de
Kanka bende yargılandım zararı ödersen hagb ödemezsen 4 yıl 2 ay veriyor dosya başıbeyler 2 tane dosya icin 1 ayrı mahkemem var
Kime yaDınSelamın aleyküm kardeş karşı tarafın zarar giderini yAp daha az ceza alırsın egerki yapmazsan 4sene 2 ay başlar 13 ay en kotu cezaevinde yatarsın