Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Hakkında Bilgi

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Screenshot_2025-03-24-12-27-22-562_com.android.chrome.jpgGünaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
409
106
43
Ekli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
Kaçıncı mahkemeyse onun iletişim no bulup arayıp öğrenebilirsin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ekli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
Gitmene gerek yok bulunduğun yerde ki asliye maskesine git detayları UYAP dosya sorgulama kısmından görürsün

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bir şey olmaz ben 3 aydır Niğde Belediye başkanıyla uğraşıyorum mahkemede. Üstüne üstlük hakaret de etmedim. Tek yaptığım Retweet yapmak. Beraat çıktı mahkemeden, şimdi de istinafa götürmüşler bu sabah tebligat geldi.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Senin takip etmene gerek yok bişey olmaz bunlardan boş vaktinde gider adliye ye sorarsın

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,409
695
113
Asliye ise korkma hakaret gibi basit suçtur.
Ağır ceza olsaydı kötüydü.
Dosya detayına gir son eklenen evrak var onu
Tıkla

İso75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
602
113
Benim dosyam ağır cezada uğraş dur

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Bu yüzden kimseye yorum bile yazmıyorum. Tipini seveyim desem mahkeme çıkabilir karşına